9DE LOVE BUGS PARADE IN HET TEKEN VAN DE «FLOWER POWER»

Op 12 februari aanstaande worden op de Esplanade van het Jubelpark (in Brussel) andermaal Kevers en Beetles verwacht om er een flinke knipoog naar de jaren zestig te geven

.timthumb

Precies negen jaar geleden bracht de Love Bugs Parade 50 Kevers bij elkaar voor het Autoworld Museum in Brussel. Vorig jaar waren er dat al 250. Het aantal deelnemers wordt overigens doelbewust beperkt. Net als vorig jaar zal deze samenkomst hulde brengen aan de hippiebeweging die een halve eeuw geleden ontstond. De wagens worden dus zorgvuldig versierd met bloemen zoals dat in de « Flower Power »-periode gebruikelijk was. Zo kunnen de aanwezigen voor één namiddag terugkeren naar de « Summer of Love » die gedurende de zomer van 1967 in San Francisco synoniem stond voor vrijheid, muziek en vriendelijkheid.

Expositie in Autoworld

Wedden dat we hartje winter op het plein voor het Jubelpark ook een bloementapijt zullen zien? De start van de parade wordt om 13.30 u gegeven en ze zal in de straten van Brussel voor een kleurrijke chaos zorgen. Tegen 16 uur worden de wagens weer aan Autoworld verwacht. Liefhebbers die naar de bijeenkomst komen kijken, kunnen ook een bezoekje brengen aan Autoworld waar enkele Kevers met een bijzondere decoratie (kunst, reclame en film) worden tentoongesteld.

Gratis deelname

Deelnemen aan deze Love Bugs Parade is gratis maar eigenaars van Kevers en Beetles moeten wel inschrijven via mail bij patriciaraes@scarlet.be (het aantal voertuigen is beperkt).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait