De speciale en gelimiteerde serie Fiat 124 Spider « America », eveneens beschikbaar met automatische transmissie.

  • Fiat 124 Spider «America»: een nieuwe speciale serie van de mythische Spider van Fiat.
  • De automatische transmissie wordt beschikbaar op het gamma van de Fiat 124 Spider.
  • Slechts vijfendertig exemplaren voor de Belgisch-Luxemburgse markt
  • Een zeer exclusieve en beperkte serie, €31.990 BTWI (€30.932 in Luxemburg) voor de versie uitgerust met manuele transmissie en €33.990 BTWI (€32.866 in Luxemburg) voor de automaat met zes versnellingen.
  • Fiat-124-Spider-America-1

De nieuwe Fiat 124 Spider « America »  werd tentoongesteld tijdens het recente Salon van Brussel en is vanaf nu beschikbaar op de Belgisch-Luxemburgse markt. Het gaat om een zeer exclusieve en beperkte serie, waarvan 35 exemplaren voorzien zijn voor de Belgisch-Luxemburgse markt.

Dit model werd gerealiseerd als eerbetoon aan zijn homoniem dat in de jaren 80 het levenslicht zag; deze werd indertijd gerealiseerd om de 50ste verjaardag van Pininfarina te vieren, de ontwerper van de sublieme en tijdloze lijnen van de originele Fiat 124 Spider.

Deze nieuwe speciale serie (gebaseerd op het uitrustingsniveau « Lusso ») is beschikbaar in twee kleurstellingen : « Bronzo Magnetico » of « Grigio Moda ». De spiegelkappen zijn afgewerkt in aluminium en het in leder vervaardigde interieur heeft de kleur tabak.

De Fiat 124 Spider America is bijzonder rijkelijk uitgerust. De specifieke uitrusting omvat, onder meer, een exclusieve genummerde badge voor onze markt van 1 tot 35 binnenin de auto , een Pack Radio 7”, een Pack Premium Nav, een Pack Visibility, een Bose-systeem, parkeersensoren achteraan en verwarmde zetels.

Als optie kan de nieuwe 124 Spider America uitgerust worden met een « Vintage » kit, door Mopar ontwikkeld, en omvat 17-duim alu velgen met specifiek design, alsook een bagagedrager die kan bevestigd worden op de koffer. Deze accessoires werden ontwikkeld door Mopar om het « authentiek » karakter van het model nog te versterken.

Een specifieke 124-badge prijkt eveneens op het rooster vooraan van de Fiat 124 Spider « America ». Vijfendertig exemplaren zijn beschikbaar voor de Belgisch-Luxemburgse markt. De automatische transmissie met zes versnellingen (AT6), wordt voor de eerste keer geïntroduceerd op dir model, en is eveneens beschikbaar op de andere versies van de Fiat 124 Spider. Deze modellen kunnen vanaf heden besteld worden in het officieel netwerk van Fiat.

De Fiat 124 Spider America wordt aangeboden aan €31.990 voor de versie uitgerust met manuele transmissie en €33.990 voor de automaat met zes versnellingen (en, respectievelijk, €30.932 en €32.866 voor dezelfde versies op de Luxemburgse markt).

Brussel, 3 februari 2017

DSC_0080

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait