De nieuwe Ford Fiesta: prijzen

De gloednieuwe Ford Fiesta, die eind vorig jaar werd voorgesteld, staat vanaf deze zomer in de showroom in de uitvoeringen Trend, Titanium en Business, en dat met drie- of vijfdeurs koetswerk. Hij is vanaf vandaag te bestellen vanaf € 15 050 (Trend 1.1 met 70 pk). De prijzen van de versies met EcoBoost-benzinemotor beginnen bij € 16 450 euro (Trend 1.0 EcoBoost 100 pk, standaard met zesversnellingsbak), die met dieselmotor bij 17 250 euro (Trend 1.5 TDCi 85 pk, standaard met zesversnellingsbak). Configureer de nieuwe Fiesta op www.nl.ford.be/BuildandPrice/Ford-Fiesta De nieuwe Fiesta, al sinds 1976 het populairste Ford-model in Europa, blijft trouw aan zijn erfgoed en bouwt voort op de erkende kwaliteiten van zijn voorgangers, die het model tot de meest verkochte stadswagens ter wereld hebben gemaakt. De nieuwe generatie van de Fiesta beantwoordt aan de alsmaar hogere verwachtingen van klanten op het gebied van design, comfort en personaliseringsmogelijkheden. Hij neemt in het Ford-gamma plaats naast de Ka+, die zich richt tot klanten die op zoek zijn naar een ruime, praktische en comfortabele wagen tegen een onklopbare prijs. Meer personaliseerbaar en hoogtechnologischer dan ooit tevoren Het nieuwe Fiesta-gamma wordt het volledigste ooit: de modellen die bij de lancering beschikbaar zijn, worden nog aangevuld met de uitvoeringen Vignale en ST-Line (na de zomer) en later met de versies Active en ST. Elke versie van de Ford Fiesta biedt een uniek karakter en kan worden gepersonaliseerd met diverse opties zoals contrastkleuren voor het dak en de buitenspiegels. Hij wordt ook als eerste Ford-model verkrijgbaar met het audiosysteem B&O Play, dat een unieke en personaliseerbare audio-ervaring biedt. De nieuwe Fiesta zal in totaal vijftien verschillende rijhulpsystemen aanbieden, waaronder een botswaarschuwing met autonome noodremhulp en voetgangersdetectie. Het geconnecteerde multimediasysteem SYNC 3 biedt bestuurders de mogelijkheid om het audio- en navigatiesysteem en aangesloten smartphones te bedienen met eenvoudige en courante gesproken commando’s. Bovendien is het verkrijgbaar met een zwevend 8”- aanraakkleurenscherm, dat zich net als een tablet laat bedienen met veeg- en knijpbewegingen. SYNC 3 wordt ook aangeboden met een zwevend aanraakkleurenscherm van 6,5 duim. Het systeem is compatibel met Apple CarPlay en Android Auto™.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait