Hyundai breidt zijn SUV-familie uit met de nieuwe Hyundai Kona

De nieuwe Hyundai Kona breidt de SUV-familie van Hyundai Motor uit met een uniek sub-compacte SUV. De naam Kona komt van het Kona District op het eiland Hawaii, het weerspiegelt het energieke imago en de unieke levensstijl van het eiland.

Maandag 3 april 2017 — Hyundai kondigt de naam van zijn nieuwe sub-compacte SUV aan: de nieuwe Hyundai Kona. De nieuwe B-SUV zal het 4e lid van de SUV familie in Europa worden bestaande uit Grand Santa Fe, Santa Fe en Tucson. Hij valt op door zijn vooruitstrevende stijl die de levensstijl van de moderne klant weerspiegelt.

De nieuwe Hyundai Kona is een belangrijke mijlpaal in de reis van Hyundai Motor om het belangrijkste Aziatische automerk in Europa te worden tegen 2021. Zo zal Hyundai maar liefst 30 nieuwe modellen en afgeleiden lanceren tegen 2021. Verder bouwend op de geloofwaardigheid van Hyundai’s SUV-modellen met meer dan 1,4 miljoen verkochte wagens sinds de introductie van de eerste generatie van de Santa Fe in 2001, is de nieuwe Hyundai Kona een echte SUV.

De naam Kona gaat voort op de benoemingsstrategie van Hyundai Motor’s SUV en is afgeleid van het Kona district op het eiland Hawaii. Het energieke imago en de unieke levensstijl van het eiland passen perfect bij het dynamische karakter van de nieuwe Hyundai Kona.

Zijn echte SUV genen, het vooruitstrevend design en zijn premium kenmerken zullen ertoe leiden dat nieuwe klanten de weg naar Hyundai zullen vinden.

Meer nieuws over de nieuwe Hyundai Kona zal binnenkort vrijgegeven worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait