7de Coyote Store opent zijn deuren in Gent

Coyote opent een nieuwe winkel in Sint-Martens-Latem, op de drukbezochte Kortrijksesteenweg.

Dinsdag 25 april 2017 — Omdat er steeds meer nood is aan meer sereniteit op de weg, zal de gloednieuwe Coyote Store zijn Gentse klanten optimaal van dienst zijn in een kader dat volledig gewijd is aan het merk.

De Coyote Store bevindt zich vlak bij de E40 en in het hart van een commerciële zone. Door te kiezen voor een strategische ligging met een vlotte bereikbaarheid en parkeergelegenheid werkt Coyote Systems Benelux verder aan zijn marktuitbreiding in Vlaanderen.

Het complete gamma van Coyote waarschuwingssystemen (Coyote Mini, Coyote GPS en Coyote S) en accessoires zal beschikbaar zijn op een oppervlakte van 50m². Klanten kunnen er ook terecht voor advies op maat en vinden er een dienst na verkoop. De winkel is ingericht in de kleuren van het merk en straalt een design look uit.

De 7de Coyote Store vervolledigt het netwerk van winkels die reeds door de Belgische en Europese marktleider van waarschuwingssystemen in Antwerpen, Brussel, Waver, Luik en Charleroi geopend zijn. Het Coyote-gamma is ook beschikbaar op www.coyotesystems.be en bij honderden partner-retailers (Media Markt, Krëfel, Vanden Borre, enz.).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait