Nieuwe Black Edition voor Auris Vijfdeurs- en Touring Sports-modellen

  • Nieuwe Black Edition – verfijning van de Auris gaat onverminderd voort
  • Verkrijgbaar in Pearl White, Tokyo Red en Granite Grey, met zwarte details voor een chique, exclusieve look
  • Verkrijgbaar op de Europese markt vanaf mei 2017

Ontworpen, ontwikkeld en gebouwd in Europa. De Toyota Auris is al jaren een vaste waarde in het Europese C-segment en biedt chauffeurs de unieke keuze tussen een benzine-, diesel- en hybridemotor.

Sinds de lancering van de eerste Auris Hybrid in 2010 werden er al 360.000 exemplaren van verkocht en het model is momenteel goed voor 60 % van alle verkochte Auris-modellen. Geen twijfel mogelijk dus dat de Toyota-hybridetechnologie met haar vlotte, ontspannen en stressvrije rijervaring is uitgegroeid tot de motorkeuze bij uitstek van het grote publiek.

De full hybrid motor is zo ontworpen dat in stadsmodus zo weinig mogelijk een beroep moet worden gedaan op de benzinemotor. De gegevens van Toyota tonen aan dat het cumulatieve effect van de full hybrid werking een nuluitstoot grotendeels mogelijk maakt. Tijdens een trip kan, afhankelijk van de omstandigheden, tot 50 % in elektrische modus worden gereden.

In lijn met de Kaizen-filosofie van Toyota, die staat voor onophoudelijke verbetering, werden de Auris-modellen jaar na jaar verder verfijnd, en nu dus uitgebreid met een gloednieuwe Black Edition die Toyota-klanten een chique, exclusieve look biedt.

De Black Edition is verkrijgbaar in de kleuren Pearl White, Tokyo Red en Granite Grey, met 17” lichtmetalen velgen met gepolijste afwerking en zwarte details aan de achteruitkijkspiegels, het dak, de haaienvinantenne en de achterspoiler. Ook het rooster vooraan is zwart afgewerkt voor een krachtigere uitstraling.

De Touring Sports-modellen zijn voorzien van dezelfde details, en hebben daarbij nog zwarte dakrails.

Bij beide carrosserietypes zijn de zwarte dorpelbeschermers verkrijgbaar als optie.

Alle Auris-modellen zijn standaard uitgerust met Toyota Safety Sense. Dat veiligheidspakket opent nieuwe werelden op het vlak van actieve veiligheidssystemen en rijassistentie, waarbij chauffeurs kunnen genieten van Pre-Collision System (PCS), Lane Departure Alert (LDA), Automatic High Beam (AHB) en Road Sign Assist (RSA).

De nieuwe Auris Black Edition is verkrijgbaar op de Europese markt vanaf mei 2017.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait