De nieuwe BMW 2 Reeks Coupé en Cabrio.

Een nog krachtiger design, LED-koplampen en een geheel nieuw interieur tillen de sportiviteit en het kwaliteitsgevoel naar een nog hoger niveau. De BMW 2 Reeks Coupé en de BMW 2 Reeks Cabrio leggen de lat in het premium compact segment nog hoger dankzij het dynamische gedrag, de esthetische looks en de emoties.

  • De nieuwe uitvoering van de sportiefste coupé en cabrio in het compacte luxesegment verschijnt in juli 2017 op de markt. Sinds 2014 zijn al meer dan 140.000 stuks van de BMW 2 Reeks Coupé en BMW 2 Reeks Cabrio verkocht. De grootste markten zijn de VS, Groot-Brittannië en Duitsland.

 

  • Vernieuwde voorkant met bredere luchtinlaten en prominenter niervormig radiatorrooster versterkt het sportieve maar elegante uiterlijk van de wagen, net als het design van de lichten (inclusief standaard bi-LED-koplampen en LED-achterlichten). De koplampen kunnen als optie ook in adaptieve, volledig uit LED’s bestaande uitvoering worden gekozen, waarvan de opvallende lichtgrafiek de dynamische en technische uitstraling van de voorkant versterkt. De bekende look met dubbele ronde koplampen is hexagonaal geïnterpreteerd, wat hem een nog exacter en moderner uiterlijk verschaft.

 

  • Drie nieuwe koetswerkkleuren – Sunset Orange, Seaside Blue en Mediterranean Blue – verlenen de BMW 2 Reeks Coupé en BMW 2 Reeks Cabrio nog meer présence. Vier nieuwe lichtmetalen velgdesigns (17″ en 18″) breiden de mogelijkheden tot individualisering nog uit.

 

  • Volkomen nieuw ontworpen instrumentenbord dat nog meer op de bestuurder is gericht, biedt een nog royaler gevoel van ruimte. Exclusieve materialen en nieuwe zetelbekledingen van stof en leder verlenen het interieur nog meer klasse.

 

  • Innovatief bedieningsconcept met iDrive-systeem van de nieuwste generatie. Als optie verkrijgbaar navigatiesysteem Professional met 8,8″-aanraakscherm, Voice Control en iDrive met aanraakgevoelige interface.

 

  • BMW ConnectedDrive Services garanderen een bijzonder uitgebreide connectiviteit. Real Time Traffic Information (RTTI) met gevarenherkenning is beschikbaar, net als On-Street Parking Information, toegang tot de wagen via Remote Services en de geïntegreerde functie Microsoft Exchange voor het delen en bewerken van e-mails, agenda- en contactgegevens. Apple CarPlay vergemakkelijkte de integratie van smartphones, en de BMW 2 Reeks Coupé en BMW 2 Reeks Cabrio beschikken ook over de mogelijkheid om compatibele mobiele telefoons inductief op te laden, en over een WiFi-hotspot voor maximaal tien toestellen.

 

  • Uitgebreide reeks krachtige en efficiënte motoren, waaronder drie-, vier- en zescilinder benzinemotoren en geavanceerde viercilinder dieselvarianten. Het vermogen van de BMW 2 Reeks Coupé en BMW 2 Reeks Cabrio gaat van 100 kW/136 pk in de BMW 218i tot 250 kW/340 pk in de BMW M240i (gecombineerd brandstofverbruik: 8,3 – 3,8 l/100 km; gecombineerde CO2-uitstoot: 189 – 101 g/km)*.

 

  • Achterwielaandrijving (bij geen enkele concurrent verkrijgbaar) zorgt voor een uitstekende rijdynamiek in dit segment. Intelligente vierwielaandrijving BMW xDrive is als optie verkrijgbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait