De nieuwe BMW 1 Reeks: onmiskenbaar sportief.

Onmiskenbaar sportief met een nog hoger kwaliteitsgevoel en een nog grotere présence. Nieuwe edities, een nog prestigieuzer interieur, uitgebreidere connectiviteitsmogelijkheden en de nieuwste generatie van het iDrive besturingssysteem: de nieuwe generatie van de BMW 1 Reeks.

  • De nieuwe versie van het sportiefste model uit het compacte premiumsegment komt in juli 2017 als Sportshatch (3-deurs) en Hatch (5-deurs) op de markt. Hiermee snijdt BMW een nieuw hoofdstuk aan in zijn succesverhaal: van 2011 tot 2017 vonden zowat een miljoen exemplaren van de BMW 1 Reeks een koper, voor het grootste deel in Europa, dat ruim 70 procent van de verkoop voor zijn rekening neemt. Duitsland, Groot-Brittannië en China zijn de belangrijkste markten.

 

  • De nieuwe uitvoeringen Edition Sport Shadow, Edition M Sport Shadow en BMW M140i Edition Shadow vullen het modellengamma verder aan en accentueren het opmerkelijke, tegelijk sportieve en elegante karakter van het model met zwarte dubbele nieren, zwarte inzetstukken in de LED-koplampen en donkere achterlichten met LED-technologie.

 

  • Sunset orange en Seaside blue, twee nieuwe koetswerkkleuren, zetten de schitterende présence van de BMW 1 Reeks in de verf. Vijf nieuwe lichtmetalen velgen in de maten 17 en 18″ verlenen het exterieur nog meer cachet.

 

  • Het volledig hertekende dashboard is nog meer naar de bestuurder gericht en creëert een nog royaler gevoel van ruimte. Exclusieve materialen en een nieuwe lederen zetelbekleding geven het interieur extra flair.

 

  • Innoverend bedieningsconcept met iDrive-systeem van de allernieuwste generatie. Als optie beschikbaar navigatiesysteem Professional met aanraakscherm van 8,8″, Voice Control en Drive Touch Controller.

 

  • Uitermate doorgedreven connectiviteit met de BMW ConnectedDrive Services. De nieuwe BMW 1 Reeks biedt RTTI (Real Time Traffic Information), de On-Street Parking Information-functie, toegang tot de wagen vanop afstand via Remote Services, en een geïntegreerde Microsoft Exchange-functie voor het beheren van e-mails, afspraken in de agenda en de gegevens van contactpersonen. Integratie van smartphones via Apple CarPlay, mogelijkheid tot inductief opladen, en WiFi access point voor maar liefst tien apparaten.

 

  • Ruim gamma krachtige en efficiënte motoren, waarvan benzinemotoren met drie, vier of zes cilinders, en ultramoderne diesels met drie of vier cilinders. Hun vermogen loopt van 80 kW (109 pk) voor de BMW 116i tot 250 kW (340 pk) voor de BMW M140i (gecombineerd brandstofverbruik: 7,8 tot 3,4 l/100 km; gecombineerde CO2-uitstoot: 179 tot 89 g/km)*.

 

  • De in deze klasse unieke achterwielaandrijving zorgt voor een in dit segment uitzonderlijke dynamiek. De intelligente vierwielaandrijving BMW xDrive is als optie beschikbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait