Nieuwe Renault Koleos

Nieuwe Renault Koleos, de SUV voor het topgamma van Renault, komt naar België en het Groothertogdom Luxemburg
  • Renault maakt het gamma en de prijzen voor België en het Groothertogdom Luxemburg bekend van Nieuwe Koleos. Prijs in België vanaf 32.150 € incl. btw. (31.087,19 € incl. btw in Luxemburg).
  • Bij de verdelers vanaf midden juni.

Renault maakt het gamma en de prijzen bekend van Nieuwe Koleos voor België en het Groothertogdom Luxemburg. Nieuwe Koleos, die al op de markt is in Australië, Zuid-Amerika en Azië, wordt in Europa en in België en het Groothertogdom Luxemburg gelanceerd vanaf juni 2017.
Nieuwe Koleos is net als Talisman, Talisman Grandtour en Espace een model uit het topgamma van Renault. Hij vult ook het crossovergamma verder aan, dat al bestaat uit Captur en Kadjar, en krijgt de terreincapaciteiten van een SUV. Nieuwe Koleos zal net als Clio, Captur, Espace en Talisman verkrijgbaar zijn in een Initiale Parisuitvoering. Die laatste biedt het beste dat de Renault-groep te bieden heeft op het vlak van elegantie, comfort
en uitrusting.
De authentieke SUV voor het D-segment combineert een gespierd en robuust silhouet met de verfijning en het comfort van een grote berline met:

  • Het All-Mode 4x4i: vermaarde vierwielaandrijvingstechnologie uit de Alliantie Renault-Nissan,
  • Een verfijnd interieur en een comfort dat aan de top staat in het segment,
  • Een lengte van 4,67 meter en een wielbasis van 2,71 meter, en daardoor een plaatsaanbod dat een record vestigt in deze klasse,
  • Een geconnecteerde en intuïtieve multimedia-ervaring dankzij R-LINK 2.

Nieuwe Koleos profiteert van beproefde systemen en technologieën. Het gamma aandrijflijnen – met twee dieselmotoren van 130 pk en 175 pk die gekoppeld kunnen worden aan een handgeschakelde versnellingsbak of de nieuwe X-Tronic-automaat – werd ontwikkeld om in te spelen op de behoeften en verwachtingen van de Europese markt.
Nieuwe Koleos is verkrijgbaar vanaf 32.150 € incl. btw (31.087,19 € incl. btw in het Groothertogdom Luxemburg) als dCi 130 2WD met handgeschakelde versnellingsbak. Meer informatie over de prijzen en uitrusting vindt u in de bijgevoegde documenten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait