ORC , start rallyseizoen 2017 voor Cris Algoedt.

“De TAC Rally was oorspronkelijk ook voorzien. Maar bij een kleine test in aanloop van de wedstrijd begaf de motor.” aldus de slager uit Zwevezele.

“We hebben dan maar van deze tegenslag gebruikt gemaakt om een nieuwe en krachtiger motor in de Danneels BMW te leggen. Deze week heb ik voor het eerst even met de nieuwe motor kunnen rijden en was echt onder de indruk van het vermogen…”

De Danneels BMW krijgt met de nieuwe motor 45pk extra aan boord. “Mij zal je niet horen zeggen dat ik nu een pak sneller zal zijn, wel weet ik zeker dat mijn banden een pak sneller in rook kunnen opgaan.” lacht Cris.

“We gaan opnieuw wat ritme moeten maken, maar ik ben bijzonder gemotiveerd om opnieuw achter het stuur te kruipen. In de ORC Rally wil ik vooral wennen aan de nieuwe motor en natuurlijk ook nog eens zien waar we staan tegen over de andere BMW’s.”

Komend weekend zullen de nota’s worden gelezen door Bert Van De Putte. Na de ORC Rally in Oostrozebeke zal de bloedmooie Danneels BMW aan de start staan in de Ypres Rally.

 

 

Groeten Cris Algoedt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait