FCA Belgium kondigt de nieuwe Fiat 500L aan

  • Nog meer 500, nog praktischer, nog meer technologie en steeds meer connectiviteit: hier is de nieuwe Fiat 500L.
  • Een unieke combinatie van beschikbare interieurruimte en persoonlijkheid voor de onbetwiste leider op de Europese markt sinds zijn lancering.
  • 40% van de onderdelen zijn nieuw
  • Niet alléén maar een gamma, maar eerder drie specifieke persoonlijkheden om te beantwoorden aan alle eisen: Urban, Cross en Wagon.

 

Onbetwist leider in zijn segment sinds 5 jaar, hier is de nieuwe Fiat 500L. Voortbouwend op de sterke troeven die hebben bijgedragen tot zijn leiderschap op de steeds groter wordende markt sedert zijn lancering, wordt de ruimste 500 nog completer op het vlak van technologie en connectiviteit. Hij bevestigt zijn karakter en sterke persoonlijkheid, met een nieuw exterieurdesign en een nieuw interieur. Al deze eigenschappen zijn op een harmonieuze manier terug te vinden in de drie varianten « persoonlijkheden » van het model: Urban, Cross en Wagon.

De onmiskenbare stijl van de « 500 » is evident op de nieuwe 500L, een model waarvan 40% van alle onderdelen nieuw zijn. Dit model werd getekend om de « familie » spirit te versterken, met extra nadruk op de esthetische eigenschappen, om een nog sterkere persoonlijkheid uit te stralen : de 500L combineert een uitstekende moduleerbaarheid aan typische 500 eigenschappen. Wij vinden in het model de « flair » terug van de originele Fiat 500 : zijn legendarisch en zeer emotioneel design, gekoppeld aan de moduleerbare leefruimte van een MPV.

Met de Urban versie is het natuurlijk territorium van dit model de wegen in de stad of daarbuiten, de Fiat 500L combineert zijn onmiskenbare look aan deze van een crossover in de nieuwe versie Cross. Deze is voorzien van een « Mode Selector » die het mogelijk maakt om drie rijstijlmodi te kiezen, elk aangepast en voorzien voor een ander wegtype : Normal, Traction+ en Gravity Control.

Elke persoon die ervoor kiest met 500L te rijden, of het nu in de stad of op minder vlakke terreinen te rijden, heeft eenzelfde wens en die is om geconnecteerd te blijven, teneinde zijn reiservaringen te delen, met familie of vrienden te communiceren, zijn geliefkoosde muziek te beluisteren, of verder nog verkeers- of weersinformatie op te vragen in real time. In de nieuwe Fiat 500L is dit alles mogelijk, in totale veiligheid, met de handen aan het stuur en de ogen op de weg gericht dankzij het nieuwe systeem Uconnect™ HD Live voorzien van een 7” aanraakscherm in hoge resolutie, maar ook dankzij de integratie van Apple Car Play en de beschikbaarheid van Android Auto™.

De versie Cross betekent een nieuwe dimensie op het vlak van persoonlijkheid van de 500L. Bovenop de Mode Selector, wordt zijn avontuurlijke persoonlijkheid nog versterkt door de aanwezigheid van specifieke uitrustingen, een verhoogde bodemruimte van 25mm en stilistische details die hem de look van een echte crossover geven : nieuw design van bumpers, laterale beschermingstrips, en bijkomende beschermingen.

De Cross is er samen met de twee andere varianten van het model : Urban, geschikt voor de stad, en Wagon, in dewelke leefbaarheid en modulariteit tot een hoogtepunt komen, dit dankzij zeven zetels met uitstekende configuratiemogelijkheden.

De nieuwe Fiat 500L bestaat niet enkel in drie uitvoeringen : het model staat voor drie onderscheiden identiteiten, elkéén voorzien om te beantwoorden aan de eisen van drie verschillende type klanten. Deze drie versies beschikken over dezelfde veiligheidsvoorzieningen, zoals de Autonomous City Brake, het automatisch remsysteem dat in werking treed in de stad tot 30km/h, of nog een de meest ruime bagageruimte van zijn categorie.

De configuratie van de leefruimte is extreem flexibel, met meer dan 1.500 verschillende mogelijkheden ! Exclusieve packs, specifiek ontworpen voor het model, die de klant toelaten aan zijn gepersonaliseerde versie samen te stellen, op het vlak van design, connecteerbaarheid, of bijkomende veiligheidsvoorzieningen van de nieuwe Fiat 500L.

De nieuwe Fiat 500L is beschikbaar met een brede waaier van motoren, benzine, diesel en aardgas, gekoppeld aan een manuele transmissie (5 of 6 versnellingen) of automatische op het volledig gamma.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait