Eerste optreden van Nieuwe Mégane R.S. tijdens Grote Prijs F1 van Monaco

Eerste optreden van Nieuwe Mégane R.S. tijdens Grote Prijs F1 van Monaco

Nieuwe Mégane R.S. zal op 26 mei naar aanleiding van de Grote Prijs F1 van Monaco zijn eerste rondje op het circuit rijden in aanwezigheid van Nico Hülkenberg. • Mégane R.S. zal te zien zijn in het geel en zwart, de kleuren van Renault Sport. • Mégane R.S. wordt in september onthuld tijdens het Autosalon van Frankfurt.

Les Ulis, 22 mei – Al sinds 2004 trakteert Mégane R.S. zijn gepassioneerde fans op sterke innovaties en technologie, zoals de voortrein met onafhankelijk scharnierpunt, het Sport- en Cup-chassis, Recaro-kuipzetels, Brembo-remklauwen en de R.S. Monitor. En ook een schitterende ophanging, sterke motorprestaties en een aerodynamica in dienst van efficiëntie. De teams van Renault Sport verleggen continu de grenzen om het beste van de technologie uit de F1 te integreren in de ontwikkeling van hun modellen. Met zijn verschillende evoluties is Mégane R.S. daardoor uitgegroeid tot een referentie in het segment van de sportieve compacte middenklassers.

De knowhow die Renault tijdens 40 jaar in de Formule 1 opbouwde, gaat ook naar het gamma van Renault Sport. De drie generaties van de iconische Mégane R.S. hebben daardoor al bijna 15 jaar kunnen profiteren van spitstechnologie.

Nieuwe Mégane R.S. wordt onthuld op het volgende Autosalon van Frankfurt en zal op vrijdag 26 mei in het geel en zwart te zien zijn op het circuit in Monaco naar aanleiding van de viering van 40 jaar Renault in de Formule 1, in aanwezigheid van Nico Hülkenberg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait