Scénic Initiale Paris : Frans cachet

Na ESPACE, CLIO, KOLEOS en CAPTUR krijgt nu ook SCENIC een INITIALE PARIS-versie. INITIALE PARISis het label voor de top van het Renault-gamma. Het staat voor een exclusieve rijbeleving en biedt het beste van het merk op het vlak van knowhow en welzijn aan boord.

Ook SCENIC krijgt koetswerkdesignelementen die eigen zijn aan het INITIALE PARIS-label, zoals specifieke 20″ velgen, een glanzend radiatorrooster, het INITIALE PARIS-logo onder de Renault-ruit, LED-mistkoplampen met bochtfunctie, en de exclusieve koetswerkkleur Amethistzwart.

Ook aan de binnenkant is het één en al verfijning met verchroomde deurdrempellijsten met gegraveerd Initiale Paris-logo en zetels in nappaleder uitgevoerd in het zwart of grijstinten, voorzien van een exclusief INITIALE PARIS-opschrift. De bekleding wordt gecombineerd met omhullende hoofdsteunen, en zetels met elektrische verstelling, massagefunctie en verwarming. Ook de versnellingspook en het stuurwiel worden bekleed met nappaleder, dat voorzien wordt van een inzetstuk met gegraveerd INITIALE PARIS-logo. De middenconsole rond het multimediasysteem wordt verfraaid met een specifieke kleur.

SCENIC en Grand SCENIC INITIALE PARIS hebben de uitrusting van de versie INTENS als basis en krijgen standaard nog tal van luxueuze uitrustingselementen zoals een audiosysteem van Bose, een head up-display in kleur, en het Easy Park Assist-systeem.

De charme van de INITIALE PARIS-versie sluit perfect aan bij de unieke producteigenschappen van SCENIC: grote velgen van 20″ op het volledige gamma, een grote bodemvrijheid, en een spits profiel met sterk hellende voorruit die overloopt in een korte motorkap.

SCENIC en Grand SCENIC INITIALE PARIS zijn beschikbaar met drie krachtige motoren : aan benzinezijde de Energy TCe 130-motor en aan dieselzijde de Energy dCi 130 met manuele versnellingsbak en de Energy dCi 160-motor met EDC

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait