Hyundai Kona: een echte SUV met een progressief karakter

De gloednieuwe Kona heeft een progressieve uitstraling en de nieuwste technologieën.

Voor de officiële onthulling, heeft Hyundai Motor een nieuwe video klaar met meer details over het design van de nieuwe Kona, de jongste SUV in het Europese gamma van Hyundai. De Kona blijft trouw aan Hyundai’s nieuwe designtaal en voegt een dosis progressiviteit en de nieuwste technologieën toe om een unieke propositie in het sub-compact SUV segment te creëren.
Het nieuwe silhouet van de Kona benadrukt de krachtige en gedurfde uitstraling met slanke en scherpe vormen. Zijn sterke en vertrouwde aanwezigheid wordt gekenmerkt door zijn brede houding en het dubbele koplampontwerp. De Kona stelt ook de Cascading Grille voor, de nieuwe familie identiteit van Hyundai.
Naast het progressieve ontwerp biedt de nieuwe Kona de nieuwste technologieën, waardoor premiumfuncties toegankelijker zijn voor een gemakkelijke en veilige rijervaring. Een nieuwe functie – een Hyundai première – is het head-up display die belangrijke informatie direct in het zicht van de bestuurder projecteert.
Meer informatie over de nieuwe KONA zal binnenkort worden vrijgegeven, met de officiële onthulling voorzien deze zomer 2017.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait