Eerste foto’s van de volledig nieuwe Jeep® Wrangler

De meest capabele SUV ooit zet een nieuwe standaard op het vlak van uitmuntende 4×4 Jeep® terreinvaardigheden en beschikt over een modern design dat trouw is aan het origineel. Hij beschikt over geavanceerde efficiënte motoren en talrijke mogelijkheden om open te rijden (in open lucht) en was nooit eerder zo royaal uitgerust met de nieuwste veiligheidssystemen en spitstechnologie ! De volledig nieuwe Jeep® Wrangler is onmiddellijk herkenbaar aan de typische Jeep grille vooraan, een geoptimaliseerde aerodynamica, iconisch ronde koplampen vooraan en vierkante achterlichten, de voorruit kan naar beneden en is uitermate geschikt voor de off-road puristen, hij beschikt over opties om in volledig open lucht te rijden dankzij tientallen mogelijke combinaties voor wat betreft de portieren, het dak en de ruiten. Meer fotomateriaal en informatie zal beschikbaar zijn naar aanleiding van de wereldvoorstelling van het model op het Autosalon van Los Angeles (LAAS) op 29 november.