“33nd RALLYWORLD 2018”

Met de uitgave van “Willy Weyens – Rallyworld 2018”, zit het jaarboek van Willy Weyens en zijn team van Belgische en buitenlandse journalisten reeds aan zijn 33e editie.

 

En net zoals in de voorgaande publicaties, bevat ook dit boek weer een compleet overzicht – in woord en beeld – van het Belgische en het internationale rallyseizoen. Het WRC is een drietalig Nederlands-Frans-Engels werkstuk, de andere items verschijnen in een Nederlands-Franse combinatie. De technische fiches van de WK wedstrijden en de BRC rally’s vervolledigen het geheel.

 

Deze 33e editie bladert minutieus doorheen een ongemeen spannend WRC seizoen waarin Sébastien Ogier zich – en dat al voor de 5e keer op rij – opnieuw de primus toonde. Spannend, omdat niet minder dan 7 verschillende rijders een WK manche wonnen … Al was er niemand die beter deed dan Thierry Neuville, met 4 overwinningen de meest performante van het peloton en zo opnieuw tot  vicewereldkampioen gekroond. Samen met zijn trouwe copiloot Nicolas Gilsoul ging de Oostkantonner dan ook graag in op de vraag om, 12 maanden na zijn eerste voorwoord, ook in deze 33e editie voor de inleiding te zorgen. Het zal de lezer niet verbazen dat Neuville hierin zijn grote ambitie – “de wereldtitel pakken” – uitdrukkelijk herhaalt…!

 

Samen met het Europese Rallykampioenschap en de nieuwe Tour European Rally campagne, waarin “Ypres” dé blikvanger was, krijgt ook de Dakar – met indrukwekkende en vaak unieke beelden – opnieuw de volle aandacht. En uiteraard zijn er ook de negen manches van de Belgische titelstrijd die gedetailleerd aan bod komen. Een confrontatie waarin Vincent Verschueren en zijn Godrive Team hun eerste nationale titel mochten vieren.

 

Aan de format van deze 264 pagina’s dikke “Willy Weyens – Rallyworld 2017”, waarin meer dan 600 spectaculaire full color foto’s, werd niet gesleuteld.

 

In de voorbije decennia bezocht Willy Weyens – verspreid over meer dan 60 verschillende landen – ruim 400 rally’s en 30 edities van de Dakar. Indrukwekkende cijfers die alleen maar bevestigen hoe zeer Willy, vaak geassisteerd door zijn zoon Nick, zijn vak beheerst… Het is dan ook een absolute garantie voor een kwalitatief naslagwerk !

 

 

Verkoopsgegevens:

  1. a) Via de krantenwinkels, Imapress, diverse boekhandels en Standaard boekhandel
  2. b) Rechtstreeks bij de uitgever: Willy Weyens, Wetsdreef 3      3560 Lummen

Tel: 013/532821 – Mail: rallyw@mail.com

www.willyweyens.comwww.rallyworld.com            https://www.facebook.com/Rallyworld.Weyens/

  1. c) Prijs: 32 euro, verzendingskosten inbegrepen