The ‘Z story’ continues. BMW Art & Design Session #11.

Op vrijdag 26 januari opent de tentoonstelling “The Z Story Continues” in de BMW Brand Store te Brussel. De elfde editie van de BMW Art & Design Sessions reist terug naar het roadstertijdperk dat de autogeschiedenis sinds 1955 voorgoed veranderde. Zo zijn een uiterst exclusieve BMW 507, een BMW Z1, een BMW Z3, een BMW Z4 Cabrio én Coupé, een BMW Z8 (bekend uit de James Bond-films) aanwezig. Ook wordt naar de toekomst gekeken, met de exclusieve presentatie van de BMW Concept Z4.

Het Japans-Zweedse model Anthony Thornburg (Armani, Dior, BMW) siert de promotionele campagnes van de BMW Z4 Concept car. Een opvallende keuze van BMW Group, die deze keer kiest voor een atypische persoonlijkheid; sensueel en stijlvol zijn de kernwoorden van deze beautybekendheid die bulkt van het charisma. Hij heeft een passie voor esthetiek en geeft een unieke, artistieke inkijk in zijn cinematografische ervaringen met BMW.

Kunst en design in de BMW Brand Store.

Kunst en design krijgen een belangrijke plaats in de BMW Brand Store. Als Experience Center van het Duitse premiummerk opende de BMW Brand Store zijn deuren voor het grote publiek in maart 2014 op de Waterloolaan in Brussel. Het Beierse merk is al bijna honderd jaar nauw betrokken bij design en kunst en is dan ook partner van vele evenementen en culturele instellingen wereldwijd.

Op 21 januari 2015 lanceerde de BMW Brand Store het concept ‘Art & Design Sessions’. Binnen dit concept komt een artiest of designer spreken over zijn werk en ontmoet hij genodigden tijdens een exclusieve avond. De BMW Brand Store is inmiddels toe aan de elfde editie. De Antwerpse fotograaf Marc Lagrange, ontwerper Xavier Lust, kunstenaar Yann Guitton, artiest Hervé Poulain, Nicolas Destino en Terry O’Neill vulden de eerste edities van de Art & Design Sessions in de BMW Brand Store.

 

 

Praktische informatie.
BMW Brand Store
Waterloolaan, 23-24 – 1000 Brussel
Opening BMW Brand Store van maandag tot zaterdag van 10u. tot 18u30
Tentoonstelling “The Z Story Continues” is open voor het publiek vanaf 26 januari.