Black is Beautiful: Opel-modellen met een aparte stijl

  • Sportieve, geraffineerde blikvanger: Astra nu in twee lakkleuren, met dak, buiten­spiegels en lichtmetalen velgen in zwart
  • Trendy: modellen van Corsa tot Mokka X ook met zwarte accenten

 

 

De Opel Astra is nu sportiever, geraffineerder en persoonlijker dan ooit. Voor het eerst is het succesvolle compacte model verkrijgbaar in twee kleuren, waarbij de zwarte lak voor het dak, de buitenspiegels en de lichtmetalen velgen opvallend contrasteert met de carrosseriekleur. De kleine allrounder Opel Corsa en de SUV-bestseller Opel Mokka X zijn eveneens te bestellen met dezelfde stijlvolle zwarte accenten voor het dak, de buiten­spiegels en de velgen. Want ‘black is beautiful’. Zo introduceert Opel de trend van gepersonaliseerd buitendesign, die startte met de Opel ADAM, in de populaire compacte klasse, het segment van de kleine auto’s en de SUV-modellen. Ook op de vorig jaar gelanceerde Opel Crossland X en op de Opel Grandland X, die recent op de markt kwam, kent het lakwerk in twee kleuren veel bijval.

 

Sinds de lancering twee jaar geleden heeft de huidige generatie van de Astra indruk weten te maken met zijn spitstechnologie, digitale connectiviteit, hoge mate van comfort en bovenal zijn dynamische vormgeving. Nu is hij leverbaar in de nog meer geraffineerde, gelimiteerde Astra Black Edition-versie vanaf 23.400 euro (aanbevolen catalogusprijs). Dit is ideaal voor Astra-bestuurders die van een eigen stijl houden. De bestseller wordt immers een onmiskenbare blikvanger met zijn contrasterende zwarte dak en buiten­spiegels. Ook de lichtmetalen velgen van 17 inch met vijf spaken zijn zwart. Daarnaast is de aantrekkelijke designoptie Black Edition Pack, met dak en buitenspiegels in zwarte metaalkleur, verkrijgbaar op de Astra-uitrustingsniveaus Dynamic en OPC-Line voor een supplement van 400 euro.

 

Ook de SUV-ster Opel Mokka X kan met zwarte accenten besteld worden. Als gelimiteerde Mokka X Black Edition-versie is hij vanaf 23.150 euro leverbaar met een dak en buiten­spiegels in hoogglanzend zwart. De 18 inch grote velgen met tien spaken glimmen in dezelfde tint, wat de opvallende, sportieve look van de gespierde avonturier benadrukt.

 

Tot slot werd ook de kleine allrounder Opel Corsa omgevormd tot elegante aandacht­trekker. Bovenop de uitrusting van de Essentia-basisversie zijn in het Corsa Black Edition-uitrustingsniveau het dak, de buitenspiegels, de grille en de lichtmetalen velgen van 16 inch met vier dubbele spaken uitgevoerd in het zwart. Bovendien benadrukken ook de aluminium sportpedalen, een verchroomde uitlaatpijp en donkergetinte ruiten in de passagiersruimte achteraan de sportieve flair van Opels succesverhaal voor prijzen vanaf 14.725 euro.