Retro sur Mer 2018 Wenduine. Alain & Pauline Mervilde

Warm, maar toch een druilig weertje toen we zondag even over de  dijk van Wenduine tot aan de Rotonde wandelden. Ondertussen genoten we het aangeboden spektakel.  Moet gezegd de ruime publieke belangstelling is helemaal terecht want er staan echte beauties  op en rond de Rotonde.  Daar klinken de “rock en roll” klanken vrolijk van het podium en kan men zich in de 50-tiger jaren wanen met aangepaste kledij, barbiers, tattoo’s  en andere memorabilia. Ondertussen genietend van een natje en droogje wanneer gewenst.

Voor de echte liefhebbers,  vooral Amerikaans en dus grote mobielen uit de fifthie’s en sixthie’s maar ook enkele opmerkelijk Europese auto’s. U zult ze zeker opmerken in onze fotoreportage. Kortom een  geslaagd event  die voor zijn tweede editie niet teleurstelt.  Al zou de unieke locatie wat mij betreft nog veel beter kunnen benut worden.

Alain Mervilde

foto reportage Pauline Mervilde