Felbevochten strijd in Sankt Vith voor de M-Cup ereplaatsen!

Franky Boulat volgt zichzelf op als kampioen in dit 4de seizoen van de M-Cup, maar hij had dit jaar een te duchten ‘mad-Mats’ vdBrand als tegenstander. Mats staat momenteel op een mooie 2de plaats, dit desondanks zijn 2 opgaves, maar deze plaats belooft nog fel bevochten te worden. Naast Mats maken immers ook Wim Muilwijk en Kurt Braeckevelt nog aanspraak op deze 2de plaats in het kampioenschap, en allen tekenen dan ook present in Sankt Vith voor deze laatste manche van het M-Cup seizoen 2018.

Gezien Kurt deze manche vorig jaar wist te winnen, kent hij alvast alle valstrikken op het parcours.

Naast deze podium-kandidaten maken ook nog enkele andere snelle BMW’s hun opwachting in de oostkantons. Vorig jaar goed voor een 2de plaats in Sankt-Vith, is ook Tom Ceuppens terug van de partij. Mathematisch is een 3de plaats in het kampioenschap nog mogelijk dus de rechtse pedaal zal zeker goed ingedrukt worden.

 

Verder noteren we ook de inschrijvingen van Chris Vandamme, die zijn oranje wide-body M3 nog volop leert kennen, en hebben we ook nog Frederik Vandeloock, die samen met partner Jolien de cockpit deelt. Ze mogen alvast terugkijken naar een mooi eerste M-Cup seizoen, waar ze voorlopig de 7de plaats bezetten. Als laatste deelnemer hebben we ook nog Dirk Verhaert, die de wagen gedurende meerdere jaren minutieus opbouwde, zodat de wagen pas halfweg dit seizoen klaar was voor de strijd.

U leest het, het zal een spannende strijd worden in Sankt Vith voor de resterende ereplaatsen in het kampioenschap!