Bandentests.

Bandentests van ADAC/TCS/ÖAMTC en Auto Bild bevestigen de kwaliteiten van Goodyears vierseizoens- en winterbanden.

– In een steeds competitievere markt bewees Goodyear dat zijn producten de beste op de markt zijn door met zijn Vector 4Seasons Gen-2 en UltraGrip 9 de eerste plaats weg te kapen in zowel de vierseizoensbandentest van Auto Bild als de winterbandentest van ADAC.


De Goodyear, die door Auto Bild getest werd in de maat 195/65 R 15 , klopte 26 rivalen en behaalde voor het tweede jaar op rij de titel van de beste vierseizoensband. De Vector 4Seasons Gen-2 maakte indruk met zijn allroundcapaciteiten, goede stuurprecisie, aquaplaningprestaties, rijcomfort, uitstekende levensduur en dynamisch rijgedrag op besneeuwde en natte wegen.

Daarnaast veroverde de Goodyear UltraGrip 9 de eerste plaats in de jaarlijkse winterbandentest van ADAC/TCS/ÖAMTC in de maat 205/55R16 . De journalisten omschreven de UltraGrip 9 als een zeer goed uitgebalanceerde, brandstofefficiënte band en zeiden dat hij vooral zeer goed presteert op droge en besneeuwde wegen.

Mike Rytokoski, Vice President, Chief Marketing Officer Europe voor Goodyear, zei: “Goodyear-producten staan voor kwaliteit en prestaties. Dat is waarom we zo verheugd zijn dat we dat bevestigd zien in prestigieuze bandentests zoals die van Auto Bild en ADAC/TCS/ÖAMTC. Het bewijst nog maar eens dat Goodyear-producten uitmuntend presteren.”