Nieuwe Porsche Classic online shop

De Porsche Classic Online Shop. De officiële webshop voor Porsche Classic onderdelen en accessoires.

Vrijdag 16 november 2018 — In België start Porsche Classic met een online shop: een nieuwe dienst voor alle liefhebbers en eigenaars van klassieke Porsche-modellen. Vanaf 16 november worden via

www.porsche-classic-shop.be ongeveer 3.000 exclusieve Classic Genuine Parts voor allerhande modellen aangeboden, van de Porsche 356 tot en met de Porsche 911 (type 996). Een aanbod technische literatuur vervolledigt het nieuwe online aanbod.

Momenteel omvat het assortiment van Porsche Classic om en bij 52.000 originele onderdelen en ook technische literatuur zoals gebruiksaanwijzingen, informatie over types, afmetingen en toleranties, garantie- en onderhoudsboekjes en reparatiebrochures. De vaak zeldzame en gezochte onderdelen maar ook de technische documentatie van historische modellen kunnen wereldwijd nog altijd via zowat 800 Porsche Centres aangekocht worden. Met de online shop echter biedt Porsche Classic alle liefhebbers van oudere Porsche-modellen in België voortaan een bijkomend verkoopkanaal waarin ze heel overzichtelijk een keuze kunnen maken uit de enorme waaier aan beschikbare onderdelen.

 

De zowat 3.000 originele onderdelen kunnen via de online shop besteld en geleverd worden of ze kunnen kosteloos worden opgehaald in één van de 9 officiële Porsche Centres van ons land. Doorgaans kunnen de onderdelen zonder veel moeite door de eigenaar van het voertuig worden gemonteerd of vervangen. Wenst een eigenaar toch hulp of advies, dan staan de Classic-experten in de Porsche Centres steeds ter beschikking.

De mogelijkheden van kopen via het internet zijn daarmee allerminst uitgeput. In de loop der tijd zal het aanbod van de Classic Shop stelselmatig uitbreiden. Het loont met andere woorden de moeite om regelmatig een blik te werpen op de producten in de Classic online shop.