Nieuwe BMW 3 Reeks is Lease Car Of The Year 2019.

Vlak na zijn lancering begin dit jaar, kaapt de nieuwe BMW 3 Reeks Berline al de titel van Lease Car Of The Year 2019 weg. Deze BMW 3 Reeks zet opnieuw de standaard voor écht rijplezier. Twee jaar na de eindoverwinning van de BMW 5 Reeks Berline als Lease Car of the Year 2017, herbevestigt BMW met deze overwinning zijn positie als lieveling van de professionele klanten op de Belgische markt. Ook de nieuwe BMW X5 haalde de schijnwerpers met een nominatie in de categorie ‘Executive’.

De verkiezing tot Lease Car Of The Year 2019, een initiatief van leasingmaatschappij Alphabet, is één van de belangrijkste onderscheidingen op de professionele automarkt in België. Zowel klanten als een professionele jury konden voor deze 27ste editie een stem uitbrengen op hun favoriet. Meer dan 300 prominenten uit de fleetsector woonden de prijsuitreiking bij.

The all-new BMW 330i, Model M Sport, Portimao blue metallic, Rim 19” Styling 791 M (12/2018).‘We zien deze onderscheiding als een erkenning van de markt voor ons continue streven naar de beste producten. Meeste rijplezier, beste TCO, meest ecologische keuze: voor BMW is het niet of-of, maar én-én’, stelt Eddy Haesendonck, President & CEO bij BMW Group Belux. De nieuwe BMW 3 Reeks haalde het dankzij hoge scores op tal van criteria, waaronder TCO, veiligheid en kwaliteit, uitstoot en VAA.

BMW 3 Reeks Berline helemaal in het nieuw, dit jaar ook als PHEV.

Het prijsbeest van BMW zit dan ook helemaal in het nieuw: een strak design, uitgekiende connectiviteit en Freude Am Fahren stonden voorop bij de ontwikkeling van BMW’s nieuwste berline. Sinds februari is deze sportieve wagen (gewichtsverdeling van 50-50) beschikbaar met de meest zuinige diesel- en benzinemotoren, die de beste CO2-waarden in het segment neerzetten. Vanaf deze zomer komt daar, net als bij de X5 die dit al aanbiedt, ook een plug-in hybride bij die vandaag al bestelbaar is.

De nieuwe BMW 3 Reeks, de zevende generatie al van het meest gebouwde BMW model ooit, beschikt bovendien over de nieuwste technologie. Denk maar aan de geavanceerde boordcomputer die te bedienen is met de stem, met gebaren, met de traditionele joystick of met touchscreen. Daar bovenop kunnen klanten ook kiezen voor Apple Carplay én Office 365 integratie. Het technologisch platform van de wagen is klaar voor een semi-autonome toekomst.