Subaru stelt Levorg MY2019 voor

Zaventem, 22 mei 2019 – Subaru kondigt de beschikbaarheid aan van de Levorg MY2019. De nieuwste versie van de Levorg combineert zijn uniek en onderscheidend karakter van een sports tourer met de functionaliteiten van een veilige en ruime gezinsauto.

De Levorg 2019 werd geoptimaliseerd voor Europa. Het model kreeg niet alleen een nieuw ontworpen motorkap, ook een nieuwe motor, de 2,0-liter atmosferische boxermotor met Symmetrical AWD vierwielaandrijving en Lineartronic CVT-transmissie. Dit maakt de motor compacter en weegt hij 30 kg minder, hetgeen de wendbaarheid ten goede komt.

De hoogwaardige en comfortabele touringprestaties zijn verder aangescherpt, dit voor zowel alledaagse verplaatsingen alsook lange ritten. De nieuwe Levorg heeft een nieuwe, zachtere ophanging en stuurrespons om een hoger rijcomfort en een betere rijdynamiek te leveren.

De nieuwste versie heeft als doel wereldklasse te bieden op vlak van aanrijdingsveiligheid en botspreventie voor een volledige gemoedsrust. De EyeSight Driver Assist-technologie van de 2019 Levorg heeft verbeterde functies om voetgangers en fietsers die zich in dezelfde rijrichting van het voertuig begeven, sneller te detecteren, waardoor de wagen in noodgevallen vroeger zal afremmen.  

Zijn veelzijdigheid maakt van de Levorg de ideale gezinsauto zonder daarbij in te boeten aan sportieve prestaties. De in 40/20/40 neerklapbare achterbankleuning en de bredere achterklep creëren royale toegang tot een extra grote bagageruimte en maakt hem daardoor uitermate geschikt voor al uw favoriete hobby’s en sportactiviteiten.

De Levorg 2.0i is vanaf juni beschikbaar bij de dealer vanaf € 29.995,- voor de GT Luxury Lineartronic CVT en vanaf € 32.995,- voor de GT-S Premium Lineartonic CVT.

Wist je dat?

De naam Levorg samengesteld is op basis van de drie woorden LEgacy, reVOlution en touRinG.