De Ardeca Area ten gunste van de jeugd

Renties Ypres Rally – 27-29 juni 2019

De Ardeca Area ten gunste van de jeugd
 

Om een evenement van het niveau van de Renties Ypres Rally te organiseren, zijn veel helpende handen nodig. Club Superstage, de dynamische organisator van de Renties Ypres Rally, kan tijdens de rallyweek rekenen op meer dan 1000 vrijwillige medewerkers. Meestal uit passie voor de rallysport, maar het draagvlak van de Renties Ypres Rally gaat veel verder dan de autosportliefhebbers alleen. Heel wat lokale verenigingen maken van de jaarlijkse hoogmis van de rallysport gebruik om hun kas een beetje te spijzen voor de eigen activiteiten. 

Ardeca, de lubricant partner van de Renties Ypres Rally, heeft beslist om een lokale vzw te steunen door het uitbesteden van de “Ardeca Area”. Deze publiekszone op de klassementsproef van Zillebeke zal op zaterdag een gezellige “place to be” zijn voor de rallyfans. De Ardeca Area zal volledig uitgebaat worden door de Chiro van Zillebeke. 

“Enerzijds voorzien we de rallyfans op een gezellige manier van dranken en snacks op een spektakelpunt. Daarnaast gaan de opbrengsten integraal naar Chiro Zillebeke, zodat we een lokale jeugdvereniging steunen,” vertelt Arne Vandecasteele, de zaakvoerder van Ardeca. 

Afspraak op zaterdag 29 juni in de “Ardeca Area” in Zillebeke voor een portie rallyspektakel in een ontspannen sfeer.