Toch nog een topper erbij voor de Renties Ypres Rally.

Deze avond verscheen op de deelnemerslijst lijst nog een leuke naam. Meer bepaald Kevin Abbring zal er deelnemen met Véronique Hoste. Er staat nog niet bij met welke wagen. Momenteel staat de teller nu op 96 deelnemers en 4 masters.
Spijtig genoeg moeten we al een forfait noteren, meer bepaald Bjorn Renier die tijdens de rally van Wervik een serieuze crash had.

Hij reed deze wedstrijd met de Skoda R5 als test voor Ieper maar liep spijtig genoeg anders af dan voorzien. “We namen gisteren echt geen risico. De proeven lagen er bijzonder glad bij en met het oog op Ieper wilden we ook vooral kilometers maken met de Skoda. Op de tweede proef ging het echter op een onverklaarbare reden fout… Na het voetbalveld in Kruiseke reden we richting onverhard en tijdens het remmen begon de wagen plots uit te breken. Ik probeerde nog tegen te sturen, maar we raakten in de gracht met de gekende gevolgen”.

Ook Voor Paul Lietaer is het nog niet zeker dat hij start bij de masters omdat er maar een viertal inschrijvingen zijn. Mede daardoor denkt hij er aan om te starten bij de historics. (Bron WTV). Hopelijk komen er dus nog een paar inschrijvingen bij de masters als we De Snor met hen willen zien strijden.

Verslag Baudot Guy.