BRC Talk, de talkshow voor elke rallyfan

Het Jobfixers Belgian Rally Championship is bijzonder populair en na elke wedstrijd valt er heel wat over te vertellen. Voldoende gespreksstof voor een gevarieerde en boeiende talkshow. Vandaar dat Chris Courteyn, de promotor van het Jobfixers Belgian Rally Championship, BRC Talk lanceert. Een talkshow over het Belgisch rallykampioenschap, telkens opgebouwd rond een bepaald thema. Vanavond wordt de eerste aflevering gelanceerd en die staat in het teken van de Renties Ypres Rally.

In de eerste aflevering blikken Kris Princen, Vincent Verschueren, Freddy Loix en Frédéric Miclotte terug op de Renties Ypres Rally. De discussie wordt gemodereerd door Stevy en Chris Courteyn. 

“Elke aflevering van BRC Talk zal ongeveer een kwartier duren en afwisselend brengen we een aflevering in het Nederlands en het Frans,” vertelt Stevy Courteyn. “Tijdens de zomermaanden zullen we tweewekelijks een aflevering maken om daarna wekelijks een aflevering te lanceren. Het is ook de bedoeling om de andere categorieën van het BRC, denk maar aan het Junior BRC en het Historic BRC, meer aan bod te laten komen. We zullen heel breed gaan. Ook de organisator van de volgende manche van het Jobfixers BRC zal zijn wedstrijd kunnen voorstellen.”

De eerste aflevering van BRC Talk wordt vanavond om 19h30 gelanceerd op de facebookpagina van het Jobfixers BRC. Om het Jobfixers BRC en de rallysport bij een zo breed mogelijk publiek te brengen, is het vanzelfsprekend belangrijk dat iedereen die enigszins betrokken is bij het Jobfixers BRC de afleveringen deelt op de sociale media.

Het programma zal trouwens niet alleen online te bekijken zijn. Ook Sport 10 en Sport 40 zullen BRC Talk uitzenden op televisie.