BMW pakt uit met Dimitri Vegas en de Concept 4 op de Zoute Grand Prix

Cars & Friends’: zo valt de aanwezigheid van BMW dit jaar op de prestigieuze Zoute Grand prix het beste samen te vatten. Naast een ongeziene lijst Belgische premières pakt het merk uit met de aanwezigheid van een aantal BMW Friends, én een uniek prototype dat exclusief in Knokke een blik op de toekomstige 4 Reeks bied

The new BMW 840i Gran Coupe in colour Frozen Brilliant White and 20” M light alloy wheels Y-spoke style 728 M Jetblack – Faro, Portugal (09/2019).Een waar salvo aan Belgische premières op de BMW Stand op de Zoute Grand Prix dit jaar. Eén van de absolute eyecatchers in Knokke wordt zonder twijfel de BMW 8 Gran Coupé, een adembenemende luxesportwagen met 4 deuren. Hij krijgt het gezelschap van de extreem performante BMW M8 Competition, een superieure sportwagen die liefst 625 pk combineert met vierwielaandrijving en vier zitplaatsen. De gloednieuwe BMW X6, symbool voor compromisloos non-conformisme in het SAV-segment, maakt de lijst met Belgische primeurs compleet. Ook wie uitkijkt naar een blik op de toekomst, wordt op zijn wenken bediend: exclusief voor de bezoekers van de BMW Stand op de Zoute Grand Prix stellen we de Concept 4 voor: een uniek voorproefje van de elegante BMW 4 Reeks die vanaf volgend jaar de showrooms van onze dealers siert.

The new BMW X6 – Driving Scenes (07/2019).

Maar wat is de befaamde ‘Freude Am Fahren’ zonder blije bestuurders aan het stuur? Ook daaraan is gedacht! Na zijn fantastische act als resident dj op het gerenommeerde dancefestival Tomorrowland waarvan BMW partner is en het afsluiten van hun uiterst succesvol Ibiza seizoen, stapt BMW Friend Dimitri Vegas in Knokke achter het stuur van een unieke BMW 327 uit 1938. In het elegante gezelschap van Anouk Matton zijn ze beslist de meest in het oog springende deelnemers aan de Zoute Classic Tour op zaterdag 12 oktober.

Het feest wordt helemaal afgewerkt op zondag. Dan rijdt onze nationale wielertrots Remco Evenepoel met de BMW i8 Roadster mee in de Zoute GT Tour. Hij krijgt er gezelschap van Patrick Lefevere, manager van de meest succesvolle wielerploeg ter wereld Deceuninck – Quick-Step, aan het stuur van wat nu al één van de succesvolste vierdeurs sportwagens wordt: de BMW M850i Gran Coupé. Eddy Haesendonck, President & CEO van BMW Group Belux, leidt als copiloot van Patrick Lefevere alles in goede banen.BMW to become the new Official Car Partner of Deceuninck-Quickstep Floors. (11/2018)