NIEUWE HISTORIC REGULARITY CHALLENGE

29-30 nov – 1 dec 2019
FIA regularity
Ypres, Belgium

Met al meer dan 90 inschrijvingen stevent de Ypres Historic Regularity af op een fantastische tweede editie. Die krijgt alvast een bijzonder internationaal karakter, want 1 op de 5 teams komt uit het buitenland. Zij zullen een uitdagend parcours van 800 km voorgeschoteld krijgen, verdeeld over 3 wedstrijddagen en 2 etappes. 

Het internationale karakter van de wedstrijd wordt nog versterkt door de lancering van de Historic Regularity Challenge, een samenwerking tussen de organisator van de Ypres Historic Regularity en de Rally Catalunya Historic – Rally de Les Caves, verreden op 28 en 29 februari met start- en finish in Barcelona. 

De twee hoog aangeschreven Europese regelmatigheidswedstrijden slaan de handen in elkaar voor de lancering van de Historic Regularity Challenge. De winnaar van de Ypres Historic Regularity (29-30 nov.-1 dec.) 2019 mag gratis deelnemen aan de Rally Catalunya Historic 2020 (28-29 februari). 

Bovendien zal de overall winnaar van de Historic Regularity Challenge, dus de best geklasseerde deelnemer, die zowel de Ypres Historic Regularity 2020 als de Rally Catalunya Historic 2020 gereden heeft, gratis mogen deelnemen aan de Rallye Monte-Carlo Historique 2021. 

https://www.ypreshistoricregularity.com/