COYOTE UP

HET NIEUWE SPRAAKONDERSTEUNINGSYSTEEM VOOR BESTUURDERS MET VEILIGHEIDSPROGNOSES®

OYOTE blijft innoveren om de veiligheid achter het stuur te verhogen en lanceert zijn nieuwe rijhulpsysteem: COYOTE UP. Europees marktleider Coyote ontwikkelde dit nieuwe toestel met twee grote nieuwigheden: spraakondersteuning voor meer veiligheid achter het stuur en de gepatenteerde technologie van de veiligheidsprognoses. Zo toont COYOTE nog maar eens hoe het bondgenootschap tussen mens en machine ten dienste staat van de veiligheid van de gebruikers.

COYOTE UP – EEN NIEUWE GENERATIE

De COYOTE UP omvat de bestaande succesformule van COYOTE, maar voegt daar een nieuwe feature aan toe waar de markt en de consument vragende partij voor zijn. Om aan deze verwachting tegemoet te komen, heeft COYOTE ingezet op de ontwikkeling van een eigen spraakondersteuningsysteem dat vragen in gangbare en natuurlijke taal kan begrijpen. Dankzij dit nieuwe spraakondersteuningsysteem kunnen bestuurders waarschuwingen doorgeven en bevestigen met hun ogen op de weg en hun handen aan het stuur. Daarvoor gebruiken ze een simpel commando: “Dag COYOTE !”

“Met dit nieuwe product en deze nieuwe functie tonen we hoeveel potentieel en kennis ons bedrijf in huis heeft. Hiermee hebben we nog meer troeven in handen om onze positie als Europees marktleider te verstevigen,” aldus een tevreden Vincent Hébert, Algemeen Directeur van COYOTE SYSTEMS BENELUX.

De COYOTE UP omvat ook nog andere nieuwe functies:

  • Een touchscreen van 3,5 inch dat niet te groot uitvalt in het voertuig en makkelijk leesbaar is.
  • Slechts één fysieke knop die interactie met het toestel vereenvoudigt.
  • Een eenvoudigere, ergonomischere, moderne en intuïtieve interface.
  • Automatische switch tussen dag- en nachtmodus (witte en zwarte achtergrond), niet storend voor de bestuurder.
  • Veiligheidsprognoses 

Veiligheidsprognoses: nieuwe technologie van Coyote 

De COYOTE UP is uitgerust met deze nagelnieuwe technologie, die aantoont dat COYOTE erin slaagt innoverende oplossingen uit te werken die de veiligheid van de gebruikers verhogen. Daarvoor maakt het bedrijf gebruik van zijn kennis op het gebied van articiële intelligentie, en beheert en analyseert het de massale hoeveelheid data die de community genereert.  

Deze nieuwe functie is verankerd in het DNA van Coyote en effent het pad voor toekomstige ontwikkelingen. 80% van onze volgende services zal worden ontwikkeld via gegevensanalyse. Bovendien zijn wij in staat om artificiële intelligentie-algoritmes en zelflerende voorspellingsmodellen te ontwikkelen,” stelt Vincent Hébert, Algemeen Directeur van COYOTE SYSTEMS BENELUX.

Op basis van een algoritme dat de geanonimiseerde gegevens van de community analyseert, dragen veiligheidsprognoses bij tot een betere opsporing en bewustwording van gevaren. Bij elke bocht die als gevaarlijk* wordt geïdentificeerd, krijgt de bestuurder een waarschuwing aangepast aan de context, met een aanbevolen snelheid om de bocht in alle veiligheid te nemen. 

Met veiligheidsprognoses kunnen de leden van de Coyote-community:

  1. Bochten nemen zonder verrassingen 
  2. Hun rijgedrag aanpassen 
  3. Hun snelheid nog beter onder controle houden 

In een eerste fase wordt deze functie uitgerold met een software-update op elke Coyote UP en NAV+ tijdens het eerste kwartaal van 2020.

NOG STEEDS COYOTE OP ZIJN BEST

Naast de nieuwe spraakondersteuningsfunctie en veiligheidsprognoses bevat het toestel ook alle COYOTE-technologie. Waarschuwingen en gevaren op de weg worden in realtime doorgegeven door de community van meer van 1,6 miljoen gebruikers in België.

De maximumsnelheid en verstoringen op het traject worden weergegeven op het scherm. COYOTE biedt zo eens te meer een service aan zonder storende reclame. Persoonsgegevens blijven anoniem en worden niet gebruikt voor commerciële doeleinden.

BESCHIKBAAR VANAF 13 JANUARI 2020

Coyote is voorstander van “made in Europe” en vervaardigt de COYOTE UP dan ook volledig in Frankrijk: ontwerp in de regio rond Parijs en in Bordeaux, montage in partnerfabrieken in Caen en Rennes.

En omdat ze COYOTE zo nauw aan het hart ligt, heeft de community een sleutelrol gespeeld in het ontwerp van het product: dankzij hun feedback en informatie over hun behoeften stonden trouwe klanten en ambassadeurs samen met COYOTE aan de wieg van dit nieuwe toestel.

De COYOTE UP is beschikbaar vanaf 13 januari 2020 op de website www.coyotesystems.be voor de prijs van € 229 btwi. Het toestel is ook beschikbaar in de Coyote Stores en in alle gebruikelijke verkooppunten.