Legend Boucles 4 Women steunt de Operatie Rode Centjes…

Bérénice aan de start van de Legend Boucles @ Bastogne 2020 voor de goede zaak!

Op een week van de feestelijkheden in de streek van Bastogne, volgen de nieuwtjes zeer snel en dat toont eens te meer aan hoe uitzonderlijk de Legend Boucles 2020 wel zijn. De operatie Legend Boucles 4 Women zal er ook weer bij zijn op 31 januari, 1 en 2 februari !

De verrassing vinden we echter in de categorie ‘Classic’, met een Alfa Romeo Giulia Sport met een bekende Waalse presentatrice achter het stuur: Bérénice! Zij wil met haar deelname promotie maken voor de operatie Rosse Centjes, waarvan ze de ambassadrice is, een operatie die geldt inzamelt voor het onderzoekscentrum FNRS dat onderzoek naar kanker doet.

“De operatie Rosse Centjes is vorig jaar gelanceerd en ik had nooit verwacht dat het zo een succes zou zijn”, aldus Bérénice. “Het idee is eigenlijk om de mensen die van de rosse centjes van één en twee eurocent willen afraken – die zitten toch meestal in broekzakken – dat te laten doen voor een goed doel. De eerste fase van actie was goed voor 42 ton aan rosse centjes, dat voor een waarde van 380.000 euro! We hebben dus besloten om hetzelfde te doen in 2020 en de uitnodiging om deel te nemen aan de Legend Boucles @ Bastogne kwam op een perfect moment! Op dus naar de provincie Luxemburg en ik nodig alle rallyfans uit om hun rosse centjes in Bastogne in te leveren.”

De organisatoren van de Legend Boucles @ Bastogne zijn erg blij dat ze de operatie Legend Boucles 4 Women mogen en kunnen ondersteunen… “We hebben Bérénice gecontacteerd en zij vertelde ons over de operatie Rosse Centjes, en alles viel meteen in een goede plooi”, aldus Pierre Delettre. “We gaan een urne in de tent van de Legend Boucles @ Bastogne plaatsen en drie dagen lang van vrijdagnamiddag tot zondagavond kunnen de toeschouwers hun rosse centjes daar achterlaten. We willen nog maar eens aantonen dat de autosportfans mensen met een groot hart zijn. Bérénice is dus meer dan welkom met haar goede doel en de beide wagens in de kleuren van Legend Boucles 4 Women zullen niet onopgemerkt blijven.”

“Ik weet echt niet waar ik me sportief moet aan verwachten, zelfs al heeft mijn ervaren copilote,
 Jennifer Hugo, me al gerustgesteld op heel wat punten”, aldus Bérénice. “Weet je, de regio van Bastogne doet al mee met onze actie met de muntjes, want Jean-Pierre Lutgen, Mister Ice Watch, ondersteunt ons op praktisch vlak. Er rest me enkel de rallyfans en de inwoners van Bastogne op te roepen om de rosse centjes in de tent van de Legend Boucles @ Bastogne achter te laten!”
 
Het concept Legend Boucles 4 Women zal dus echt opvallen tijdens de editie 2020 van de proef van de Royal Automobile Club de Spa. En dat het een succes mag worden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait