EEN WERELD VOOR LIEFHEBBERS VAN OLDTIMERS.

FCA Heritage werd opgericht in 2015 met een precies en ambitieus doel voor ogen: het beschermen, behouden en valoriseren van het historische erfgoed van de merken Alfa Romeo, Fiat, Lancia en Abarth via communicatieactiviteiten en diensten voor verzamelaars en liefhebbers van oldtimers.

Musea, expositieruimtes en werkplaatsen zijn de plekken waar de historische auto’s worden tentoongesteld, besproken, gerepareerd en gerestaureerd. Een nauwgezet en gepassioneerd werk om een groots Italiaans cultureel erfgoed bekend te maken en om echte historische fragmenten op vier wielen in perfecte conditie te houden.

We hebben geprobeerd om vijf jaar activiteit, successen, producten en diensten samen te vatten in een paar minuten video en zo te vertellen waarom FCA Heritage is opgericht en hoe het te werk gaat. Een realiteit die bestaat uit een reeks plaatsen, mensen en vaardigheden, maar vooral liefde en passie voor oldtimers en de geschiedenis van vier grote Italiaanse merken. Wij presenteren onze wereld. Veel kijkplezier!