Lancering van de Jeep Wrangler 4xe “First Edition”

  • Pré-booking voor de Plug-in Hybrid versie van de iconische Jeep® Wrangler start vandaag op het speciale webportaal in geselecteerde Europese markten.
  • Italië, Frankrijk en Zwitserland zijn online, en meer markten zullen binnenkort volgen.
  • Surf op de speciale site om als één van de eersten het volledig uitgeruste lanceringsmodel te ontdekken met de 380 pk sterke 2.0-liter motor, evenals de nieuwe kenmerken op het gebied van elektrisch rijden, technologie en veiligheid.
  • De Jeep Wrangler 4xe “First Edition” kan alleen worden besteld door klanten die hun interesse bevestigen op het speciale webplatform. Hij krijgt een speciaal pakket met de easyWallbox, een oplaadkabel voor openbare plaasten, een beschermhoes voor het voertuig, een Cargo organizer en een verlengde garantie van drie jaar (vijf jaar totale garantie), met twee jaar gratis onderhoud.
  • De Jeep Wrangler Plug-in Hybrid wordt in de zomer van 2021 bij de Europese dealers verwacht.

Vier maanden na zijn wereldpremière afgelopen september in Detroit, is de nieuwe Jeep® Wrangler 4xe nu beschikbaar voor pré-reservering op geselecteerde Europese markten. Klanten in Italië, Spanje, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland, Nederland, België en Oostenrijk kunnen met een paar klikken op de speciale website (link wordt zo snel mogelijk bekendgemaakt) als één van de eersten het nieuwe Jeep 4xe-model voor de Europese markt ontdekken.

Dit nieuwe online-initiatief is een bevestiging van het programma dat een jaar geleden van start ging met het pré-booking-initiatief voor de Renegade 4xe en de Compass 4xe, een project dat een doorslaand succes was en in heel Europa grote belangstelling wekte. De komst van de Wrangler 4xe markeert ook een belangrijk moment in de evolutie van het merk en een nieuwe stap in de elektrificatiestrategie voor zijn volledige gamma. In het kader van dit programma zal de komende jaren van elk Jeep-model ten minste één elektrische of geëlektrificeerde versie op de markt worden gebracht.

De aan de lancering gewijde site is nu al actief in Italië, Frankrijk en Zwitserland, en zal geleidelijk aan ook in andere landen actief worden.

Bestelling enkel via het speciale webplatform

Dit “First Edition”-introductiemodel van de nieuwe Wrangler 4xe kan alleen worden besteld door klanten in Europa die binnen een bepaalde periode hun belangstelling kenbaar maken via het speciale lokale webplatform.

De “First Edition”-versie zal standaard uitgerust zijn met uitgebreide technologie en rijassistentiefuncties, alsook met oplossingen voor thuis en openbaar opladen: deze omvatten een easyWallbox en een Mode 3-kabel voor openbaar opladen. Een speciaal introductiepakket is ook standaard op de Wrangler 4xe “First Edition” en omvat een Cargo Organizer, praktisch voor het beheer van de kofferruimte, een beschermende koetswerkhoes en een verlengde voertuiggarantie van 5 jaar, inclusief de eerste twee jaar gratis onderhoud. De definitieve prijs van het model zal worden meegedeeld op het ogenblik van de lancering in het betrokken land.

De meest geavanceerde Wrangler aller tijden.

De Wrangler 4xe is de technisch meest geavanceerde en performantste Wrangler ooit ontworpen. Hij biedt een gecombineerd vermogen van 380 pk en 637 Nm koppel, dankzij de combinatie van twee elektromotoren, een hoogvoltagebatterij, een 2,0-liter turbobenzinemotor en de achttraps TorqueFlite-automaat. Dit is de meest geavanceerde aandrijflijn ooit ontwikkeld en gemonteerd op de Wrangler. Hij maximaliseert de efficiëntie en elimineert tegelijkertijd de eventuele twijfels omtrent rijbereik, zodat de meeste dagelijkse woon-werkverplaatsingen volledig elektrisch kunnen worden afgelegd, met een actieradius van maximaal 50 km*. De elektrische aandrijflijn is ook naadloos geïntegreerd met het 4×4-systeem, waardoor de off-roadprestaties van de Wrangler 4xe naar een nog hoger niveau worden getild.

Complete standaarduitrusting en met specifieke esthetische kenmerken

De Wrangler 4xe “First Edition” zal verkrijgbaar zijn met een keuze uit drie koetswerkkleuren: Black, Granite Crystal en Bright White – de meest populaire kleuren onder Europese klanten. Het model zal ook worden uitgerust met nieuwe rijmodi (Hybrid, Full Electric, E-save), specifieke functies voor elektrisch rijden en opties om alle instellingen te regelen en oplaadtijden te programmeren vanaf de Hybrid-pagina’s op het radioscherm. De “First Edition” krijgt ook specifieke kenmerken en designelementen, waaronder details in Natural Grey Metallic, 18″ velgen, volledige LED-koplampen vooraan, een harde reservewielafdekking, een Uconnect NAV-navigatiesysteem met 8,4″ aanraakscherm met smartphone-integratie en geavanceerde connectiviteit (zoals oplaadbeheer via de radio en via de smartphone), plus een 7″ TFT-display om informatie over het oplaadniveau van de batterij en de actieradius (elektrisch en hybride) te bekijken. Op het gebied van veiligheid behoren Adaptive Cruise Control, Forward Collision Warning Plus, Blind Spot Monitoring met Rear Cross-Path Detection, een achteruitrijcamera en een nieuwe frontcamera, parkeersensoren voor en achter, Keyless Go en elektrisch bedienbare spiegels tot de standaarduitrusting.

De exclusieve “First Edition”, die in beperkte oplage beschikbaar is, is de meest complete versie van de Wrangler 4xe-reeks, die begin volgende zomer in de showrooms van Jeep in heel Europa wordt verwacht.

* De maximale actieradius kan variëren afhankelijk van de geselecteerde rijmodus, de aanbevolen oplaadfrequentie, de weersomstandigheden en het gebruik van accessoires. Deze parameters kunnen van invloed zijn op de volledig elektrische werking. Meer details vindt u in de gebruiks- en onderhoudshandleiding van het voertuig.