Master Maserati Driving Experiences 2021: nu ook rijtrainingen met de MC20

Het 22e seizoen van Master Maserati Driving Experiences brengt veel nieuws, waaronder experiences met het volledige gamma van de krachtigste modellen van het merk en de ‘MC20 Master’, de eerste exclusieve rijervaring voor nieuwe eigenaren van de supersportwagen MC20.

 

Master Maserati biedt een omvangrijk, tailor-made aanbod van rijtrainingen, met vier verschillende formules (Engine Start, GT, Sport en MC20 Master) op 10 verschillende data van 27 mei tot 14 oktober op het circuit Varano de’ Melegari (Parma, Italië).

De rijtrainingen zijn afgestemd op verschillende vaardigheidsniveaus en vinden plaats onder het toeziend oog van gekwalificeerde instructeurs. De trainingen vinden plaats met de Levante Trofeo, Ghibli Trofeo en de nieuwe MC20. De nadruk ligt op vermogen: het zijn onvergetelijke ervaringen, waarbij rijplezier en prestaties centraal staan.

 

Sinds 1999 zijn er in totaal meer dan 550 Master Maserati-rijopleidingen gegeven, verdeeld over ruim 700 circuitdagen. Meer dan 7.000 klanten uit meer dan 50 landen over de gehele wereld hebben achter het stuur van de verschillende modellen plaatsgenomen, met een bijzonder groot aandeel (32 procent) van Maserati-liefhebbers buiten Europa, vooral uit Aziatische landen en de Verenigde Staten.

 

De cursussen worden georganiseerd in samenwerking met de Scuderia de Adamich, als sinds 1999 partner en coördinator van Master Maserati. Dankzij deze sterke en duurzame relatie heeft de organisatie in de loop der tijd verschillende methodologieën en meerdere cursussen geperfectioneerd.

 

In de 22 jaar dat Maserati actief is op dit vlak, zijn er ongeveer 30 verschillende modellen gebruikt bij de trainingen, en voor 2021 zullen de deelnemers onder meer de nieuwe Maserati MC20 tot hun beschikking hebben, het baanbrekende model dat een nieuw tijdperk van het merk heeft ingeluid.

Master Maserati Driving Experience 2021: de trainingen

 

ENGINE START
De instapcursus van Master Maserati, ‘Engine Start’, is een experience van een halve dag die deelnemers op een circuit laat genieten van de opwindende rijervaring van twee van Maserati’s krachtigste modellen, de Ghibli Trofeo en de Levante Trofeo. Alle deelnemers kunnen ook als passagier aan boord van de MC20 supersportwagen genieten van een snelle circuitronde.

 

Data: 27 mei 2021, 30 september 2021, 14 oktober 2021.
Prijs – Bestuurder: € 900 + BTW


GT
De nieuwe GT-cursus omvat een hele dag rijden en een intensiever programma dan het ‘Engine Start’-niveau, met snelle rijvaardigheidssessies, videoanalyses en telemetrie aan boord. Tijdens dit programma kan worden gereden met de Ghibli Trofeo, Levante Trofeo en MC20 (in GT Driving Mode).

 

Data: 17 juni 2021, 7 september 2021
Prijs – Bestuurder: € 2.400 + BTW

 

SPORT
De SPORT-training is de meest geavanceerde eendaagse rijervaring die Master Maserati 2021 aanbiedt. Bij deze ervaring kunnen deelnemers hun rijvaardigheden verbeteren gedurende een hele dag achter het stuur van de Ghibli Trofeo, Levante Trofeo en MC20 (rijsessies in de rijmodi GT & SPORT ). De dag op het circuit wordt aangevuld met individuele coaching, videoanalyses en on-board telemetrie. Bovendien worden de deelnemers in de gelegenheid gesteld om aan het stuur van de GranTurismo MC GT4 in race-setup hun rijvaardigheid op het circuit aan te scherpen.

 

Data: 18 juni 2021, 8 september 2021
Prijs – Bestuurder: € 4.150 + BTW

 

MC20 MASTER
Het ultieme niveau qua rijervaring is gereserveerd voor eigenaren van een MC20 en omvat twee volledige dagen, gewijd aan het ontdekken van de geheimen van het nieuwe model van Maserati. Net als bij een universitaire masteropleiding leren de bestuurders gespecialiseerde technieken achter het stuur van de supersportwagen en hoe ze het extreme potentieel van de MC20 ten volle kunnen benutten in alle rijmodi: GT, SPORT en RACE, met en zonder hulp van elektronische ondersteuning.

 

Data: 28 en 29 juni 2021, 10 en 11 juli 2021, 2 en 3 september 2021

Prijs – Bestuurder: € 10.000 + BTW

GASTENPROGRAMMA’S
De 2021 Master Maserati Driving Experiences zijn meeslepende ervaringen die liefhebbers op een unieke manier inzicht geven in het DNA van Maserati. Nieuw dit jaar zijn exclusieve programma’s voor partners van deelnemers, die niet het circuit op gaan. In perfecte Maserati-stijl kunnen gasten die niet zelf rijden de heuvels van de Italiaanse regio Emilia verkennen per e-bike, ontspannen in een spa, of genieten van een culinaire ervaring onder leiding van een top-kok. Bovendien krijgen alle gasten de kans om op het circuit als passagier de spanning en adrenaline te ervaren in een Maserati.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait