Coyote nu ook beschikbaar op Android Auto

Dit is goed nieuws voor de coyote-gebruikers die de app nu al gebruiken via Android

COYOTE, de Europese leider in geconnecteerde rijhulpsystemen kondigt vandaag de lancering van zijn app voor Android Auto aan. Dit is goed nieuws voor de coyote-gebruikers die de app nu al gebruiken via Android. 56% van hen gaf recent nog aan dat ze geïnteresseerd zouden zijn in het gebruik van het rijhulpsysteem vanaf het scherm van hun voertuig.

Met meer dan 5 miljoen downloads, kent de App van Coyote regelmatig nieuwe updates, aldus ook voor Android. Dankzij de uitstekende integratie in het voertuig, kunnen de gebruikers voortaan rechtstreeks genieten van een optimale Coyote-ervaring via het scherm van hun voertuig. Met deze nieuwe functie bevestigt Coyote zijn engagement om te blijven innoveren en bestuurders, overal in Europa, te helpen om in alle veiligheid en aan de juiste snelheid te rijden.

« We zijn zeer tevreden dat wij een langverwachte en op maat gemaakte app ter beschikking kunnen stellen van onze gebruikers. Een app die specifiek werd ontworpen voor onze gemeenschap en die volledig inspeelt op het universum van Android Auto. De gebruiker zal in het vervolg al onze diensten kunnen gebruiken zonder te moeten inboeten op zijn gebruiksreflexen  bij Android  », verduidelijkt Laurent Le Toriellec, Head Products & Services bij Coyote.

Het beste van Coyote op Android Auto

Gebruikers van de Coyote-app via Android kunnen voortaan optimaal gebruik maken van de Coyote technologie die het Franse bedrijf intern heeft ontwikkeld door eenvoudigweg hun smartphone te verbinden met hun voertuig. De gebruiker zal dan alle diensten rechtstreeks kunnen bedienen via de interface van het voertuig.

De technologie van Coyote, die bekend staat om haar betrouwbare informatie, omvat waarschuwingen in ‘real time’ die door meer dan 5 miljoen gebruikers in Europa wordt gevoed. Waarschuwingen die – dankzij een voortdurende actualisering van de gegevens en de zeer intuïtieve 3D-kaart – gevaren op de weg signaleren, snelheidsbeperkingen weergeven en een intelligente navigatie verzekeren. Hierdoor wordt ook de herberekening van de routes, in functie van de verkeersontwikkeling, mogelijk gemaakt en ook de rijstrookwisselingen wordt hiermee begeleid.

Voor elk besturingssysteem een aangepaste oplossing 

De compatibiliteit tussen de Coyote App en Android Auto versterkt de beschikbaarheid van de door Coyote aangeboden diensten. Het rijhulpsysteem l was namelijk al beschikbaar voor de gebruikers van iOS-smartphones via Apple CarPlay. Voortaan kunnen alle bestuurders, ongeacht het type smartphone (Android of Apple), genieten van de voordelen dat een geïntegreerd systeem biedt in hun voertuig. Een geïntegreerd systeem dat bijdraagt tot een optimaal gebruiksgemak en een maximale veiligheid voor de automobilist, wanneer deze de weg opgaat.

Coyote op Android Auto is overal in Europa beschikbaar voor de gebruikers van de Coyote App op Android met de Extend-Formule.

Om het gebruik via Android Auto te promoten, biedt Coyote gratis toegang tot de nieuwe functie voor al zijn Android-klanten tot 15 juli 2021. Na deze periode zullen alle gebruikers een abonnement via de Coyote Extend-formule moeten afsluiten van 10,99 € /maand om gebruik te kunnen blijven maken van alle diensten van Coyote op Android Auto. Een intelligente on-board dienst die steeds vaker aanwezig is in de Europese auto’s. Eind 2018, was de Android Auto technologie al geïntegreerd in bijna 50% van de verkochte voertuigen in Europa.

Coyote biedt daarenboven, voor zowel iOS en Android, een gratis proefperiode van één maand voor elke nieuwe inschrijving op zijn app. Om u in te schrijven en de Coyote-ervaring te beleven, afspraak op coyotesystems.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait