DS 7 CROSSBACK ÉLYSÉE:

SYMBOOL VAN SAVOIR-FAIRE TEN DIENSTE VAN DE FRANSE PRESIDENT

  • DS 7 CROSSBACK ÉLYSÉE komt in de vloot van de Franse president.
  • Een uniek ontwerp, DS 7 CROSSBACK ÉLYSÉE neemt DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4×4 300 als basis met ingebouwde pantserbeplating, een verlengd chassis en speciale uitrusting.
  • DS 7 CROSSBACK ÉLYSÉE voegt zich bij een lange reeks DS-modellen gemaakt voor de Franse president.

Sinds de afkondiging van de 5e Republiek, DS en SM, dan zijn DS 5 en DS 7 CROSSBACK gebruikt door zeven presidenten. Bij zijn inauguratie in 2017 ging Emmanuel Macron de Champs Elysées af in DS 7 CROSSBACK PRÉSIDENTIEL. In deze nieuwe versie heeft de DS 7 CROSSBACK ÉLYSÉE een 300 pk sterke E-TENSE plug-in hybride krachtbron met vierwielaandrijving en Ink Blue-lak.

Om aan de specificaties van de president te voldoen, is de DS 7 CROSSBACK ÉLYSÉE 20 centimeter langwerpig achter de B-stijl om een werktuig te worden, zoals een mobiel kantoor. Beenruimte bereikt maar liefst 545 millimeter.

De achterbank is vervangen door twee individuele zitplaatsen. Het Basalt Black-leerwerk neemt de DS Automobiles-horlogebandsignatuur over. Een elleboogsteun scheidt de twee stoelen onder een exclusieve alcantara® headlining. De ontwikkeling wordt gecompleteert door draadloze opladers en USB-poorten en een open centrale documenthouder.

De DS 7 CROSSBACK ÉLYSÉE valt op met blauw/rode knipperlichten aan de voorkant, de afneembare vlaggenhouders, de “RF”-badges op de motorkap, voordeuren en kofferbak, evenals de speciale 20-inch wielen en een haaienvinantenne voor het speciale telecommunicatiesysteem van de president. De totale lengte is nu op 4,79 meter met een wielbasis die met 20 centimeter is gestegen tot 2,94 meter. De breedte blijft met 1,91 meter identiek, net als de hoogte op 1,62 meter.

DS 7 CROSSBACK ÉLYSÉE zal voor het eerst verschijnen tijdens de ceremonies ter herdenking van de wapenstilstand van 11 november 1918, waarmee het zijn intrede in de vloot van de Franse president markeert.

ZICH HERINNEREN

  • DS Automobiles blijft het merk van de Franse president met DS 7 CROSSBACK ÉLYSÉE.
  • Met een wielbasis die met 20 centimeter is verlengd, een plug-in hybride krachtbron en speciale uitrusting zoals ingebouwde pantserbeplating, wordt de DS 7 CROSSBACK ÉLYSÉE een nieuw werktuig voor de president.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *