Vic Elford overleden (10.06.1935 – 13.03.2022)

Victor Henry Elford is na een lange strijd tegen kanker overleden.

 

We mogen gerust zeggen dat met zijn overlijden éen der beste allrounders aller tijden is verdwenen. Na een lange rallycarriere met o.a. een overwinning in de Rally van Monte Carlo 1968 stapte hij over naar het circuitgebeuren. Quick Vic won driemaal de 1000 km. van de Nurburgring , zegevierde in de 12 uren van Sebring , de 24 uren van Daytona en de Targa Florio. Ook 13 Grand Prix sieren zijn indrukwekkend palmares. Vic Elford was een graag geziene gastspreker op ontelbare historische evenementen. Autotaal  leeft mee met zijn Belgische echtgenote Anita en zijn talrijke fans over de ganse wereld.

Wilfried Geerts

Portretfotos W.Geerts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *