DAMME GT CLASSICS 2022.

Mogen wij ons even voorstellen, na 2 jaar afwezigheid zijn we er opnieuw en organiseren wij voor de 10de keer de “Damme GT Classics”, op 20 en 21 Augustus 2022. Als Driving Gloves Club vzw. zijn wij ondertussen gegroeid, naar een goed draaiend organisatie die stilaan weet waar gas , versnelling en rem staan en kunnen we onze deelnemers dus  een “smooth drive” beloven met “aangename verpozingen”.

De voorbije jaren waren niet eenvoudig en 2 keer dienden wij , het gekende virusje, onze organisatie op “ralenti” zetten en konden wij onze bolides niet laten ronken. Daarom dat wij voor deze 10de editie aan het programma sleutelden en wat aanpassingen doorvoerden.

Zo gaan wij op 20 augustus niet van start in Damme, maar zijn we te gast bij onze sponsor Rock N Roll Classics in Varsenare, waar we verzamelen blazen en de deelnemers verwelkomen. Zoals eerdere edities beperken wij ons deelnemersaantal tot 75 wagens (minimumleeftijd van de wagen 30 jaar), getal die we eind juni al volledig vulden.

Het “geheime parkoers” op bolletje pijl routeboek (zaterdag +/-190 km.), brengt ons zaterdag langs de polders, naar Yzendijke in Nederland, maar zal ook een leuke passage bevatten op de dijk van Blankenberge, Oostkerke  en in de namiddag doen we ook nog de “Waterhoek” aan in Aalter, om dan via de markt van Damme, waar de deelnemende wagens, stuk voor stuk zullen worden voorgesteld aan het publiek,  te eindigen in ons   eigenste “Quarterhouse” in Moerkerke.

Zondag 21 augustus volgen wij een beetje het zelfde stramien en haspelen we een kleine 140 km af, nu uitsluitend langs Vlaamse wegen. Starten doen we  in Sijsele op “Buitenhuis” waar na het ontbijt de “bolides”   richting : “de Roos” gaan, om dan via een passage in Damme, onze middaglunch te genieten op “Loweide” in Oostkamp.

Tijdens deze lunch vergastten we onze deelnemers o.a. op een “modeshow moment”,  tussen de classics. Na de middag gaat het dan richting Damme waar we rond 16h30 de eerste wagens verwachtten op het marktplein, daar zal  het publiek, ook ruim de tijd krijgen om de wagens te bewonderen, terwijl de deelnemers een afscheidsdrink krijgen aangeboden.

Dat dergelijke organisatie niet zonder deelnemers, medewerkers, vrijwilligers en sponsors kunnen is evident. We wensen dan ook hen alvast te bedanken voor alle inspanningen en bijdrages.

 

www.damme-gt-classics.be

Patrick De Groote

Traiteur – Afhaalgerechten – kok aan huis – kookworkshops – barbeque
Valkeniersstraat 10
8340 Sijsele-Damme

E-mail: info@patrickdegroote.be

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait