6 WERELDPREMIÈRES VOOR RENAULT GROUP OP HET 2022 PARIS MOTOR SHOW

  • De merken Renault, Dacia, Alpine en Mobilize zullen aanwezig zijn op het Paris Motor Show, editie 2022.
  • Persconferentie van Luca de Meo, Algemeen Directeur van Renault Group en het merk Renault, op 17 oktober van 9.00 tot 9.30 uur op de stand van Renault.
  • Tijdens deze 89ste editie is er heel wat te ontdekken: wereldpremières, de laatste nieuwigheden, innovaties en partnerschappen.

De merken Renault, Dacia, Alpine en Mobilize zullen aanwezig zijn op de volgende editie van het 2022 Paris Motor Show, met de titel “Revolution is on”. Het salon is gepland van 17 tot 23 oktober 2022, in Paris Expo Porte de Versailles (Hal 6). Het salon, een niet te missen afspraak binnen de autosector, biedt elk merk de gelegenheid om exclusief en op zijn minst één wereldpremière voor te stellen, alsook verschillende emblematische modellen uit hun gamma, hun innovaties en partnerschappen.

NIET TE MISSEN NIEUWIGHEDEN

  • 3 wereldpremières bij Renault

Renault onthult in wereldpremière de herinterpretatie van één van zijn iconische modellen, Renault 4, en zijn eerste elektrische Kangoo E-Tech voor gezinnen. Om het jaar van de 50ste verjaardag van Renault 5 mooi af te sluiten, mag het publiek kennismaken met een sportieve en unieke showcar. Met zijn concept car, seriemodel en showcar bevestigt de constructeur op de editie 2022 van het Paris Motor Show zijn engagement voor autosalons. Renault stelt zijn heroveringsmodellen van het C-segment voor met nieuwe Mégane E-Tech Electric en nieuwe Austral E-Tech Hybrid die voor het eerst aan het publiek wordt voorgesteld.

  • Dacia: een nieuwe visuele identiteit!

Dacia stelt op het Paris Motor Show de laatste fase in de transformatie van zijn visuele identiteit voor. Naast de communicatie- en reclamecampagnes die midden 2021 al plaatsvonden, en de opstart van het distributienetwerk begin dit jaar, zal het merk in Parijs zijn nieuwe identiteit voorstellen voor zijn volledige gamma. Het is een strategische stap voor Dacia en een historische uitdaging voor de auto: een nieuw design en een merkgebied dat meer omvat dan de modellen die op de stand te ontdekken zijn.

  • Een gloednieuwe concept car van Alpine

Alpine zal op het autosalon verschijnen in het teken van de sportiviteit van vandaag en morgen. Naast zijn nieuwste innovaties en zijn formule 1-luik stelt het merk in wereldpremière een gloednieuwe concept car voor, die zijn toekomstige productstrategie en sportieve plannen belichaamt.  Een nieuwe fase in de transformatie van het merk.

  • Mobiliteit voor 1, 2 of meer … en een complete dienstverlening door Mobilize

Mobilize staat volledig in het teken van nieuwe mobiliteitsoplossingen en zal zijn visie op mobiliteit in de steden voorstellen aan de hand van zijn toekomstige voertuigen en concepten. Met in het bijzonder Mobilize Duo, die zich richt op autodelen maar ook voor iedereen beschikbaar is via een abonnement. De voertuigen van Mobilize zijn ontworpen voor gedeeld gebruik en worden op de markt gebracht met een reeks diensten. Ze hebben als doel de mobiliteit van personen en goederen in complexe stedelijke omgevingen vergemakkelijken. Mobilize deelt ook zijn oplossingen en visie op het vlak van energie. 

  • Ook te ontdekken …

HYVIA, de joint venture tussen Renault Group en Plug die zich toelegt op waterstofmobiliteit, zal ook zijn waterstofvoertuigen (Van, City Bus, Chassis Cab) en illustraties van zijn unieke H2-ecosysteem tentoonstellen in Hal 3. Made in France.

Nieuw: Als vervolg op het prototype zal Master Van H2-TECH voor het eerst worden tentoongesteld in zijn standaard H2-versie, die momenteel wordt gelanceerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait