Overlijden Hare Majesteit Koningin Elizabeth II

Het overlijden van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II vervult iedereen bij Jaguar Land Rover met groot verdriet. Wij betuigen onze innige deelneming aan de Britse koninklijke familie.

Onze relatie met de Koningin is altijd een bron van grote trots geweest voor iedereen bij Jaguar Land Rover.

Als het langst regerende staatshoofd van het Verenigd Koninkrijk, hoofd van de Commonwealth en beschermvrouw van meer dan 600 liefdadigheidsorganisaties, en daarnaast als moeder, grootmoeder en overgrootmoeder was de Koningin een uitzonderlijk rolmodel.

Recent was het voor ons nog een grote eer om een rol te mogen spelen bij de Platinum Jubilee-vieringen van Hare Majesteit, die een uniek eerbetoon waren aan haar historische en uitzonderlijke regeerperiode.

Dit is slechts een van de vele herinneringen waar wij met dankbaarheid aan terugdenken en die wij hebben mogen beleven als deel van onze lange en voortdurende relatie met de koninklijke familie. Wij zullen het pionierende leiderschap en de kracht van Hare Majesteit missen; kwaliteiten waarmee zij een bron van continuïteit, stabiliteit en inspiratie vormde gedurende tientallen jaren van enorme sociale verandering.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait