LAMBORGHINI BRENGT DE URUS PERFORMANTE NAAR DE ZOUTE GRAND PRIX

De ultieme versie van de Urus beleeft zijn Europese première tijdens de Zoute Grand Prix van 6 tot 9 oktober.

Lichter, sportiever en gedurfder: de Urus Performante belichaamt de ultieme combinatie van opwinding achter het stuur en pure prestaties in een uniek design. De kracht van zijn persoonlijkheid is vanaf de eerste oogopslag herkenbaar. De Urus Performante beleeft zijn Europese première in de PRADO ZOUTE. Als een rasecht Super Sport Utility Vehicle drukt de Urus Performante het onwrikbare credo van Lamborghini uit: “Form follows function”, ofwel: vorm volgt functie. Het gulle gebruik van lichtere componenten door het gebruik van koolstofvezel vermindert het gewicht aanzienlijk en is het belangrijkste designkenmerk van de Urus Performante: sportief, elegant en gedurfd, met proporties die doen denken aan een supersportwagen. Ook het interieur weerspiegelt deze eigenschappen, terwijl de 4,0 liter-V8-motor met dubbele turbo nu 666 pk en 850 Nm koppel levert.

Ontbrekende schakel

De andere attractie van Lamborghini op PRADO ZOUTE in Knokke is de Huracán Tecnica. De Tecnica is de ontbrekende schakel tussen de Huracán EVO en de STO, en is gerestyled op basis van de exclusieve Sian en de concept car Terzo Millennio. Hij is alleen leverbaar met achterwielaandrijving en slaat een brug tussen verleden en toekomst, lifestyle en prestaties, weg en circuit. Zijn atmosferische 5,2 liter-V10-motor ontwikkelt niet minder dan 640 pk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *