Taste Drives

Mazda Belux en Syrco Bakker

  • Sterrenchef Syrco Bakker van Pure C zorgde tijdens de Mazda Taste Drives voor een gastronomische topervaring.
  • 25 gelukkige duo’s vonden via het navigatiesysteem in de gloednieuwe Mazda CX-60 de geheime locatie van het pop-up restaurant.
  • Ondertussen zijn er in België en Luxemburg al nagenoeg 1.100 exemplaren van de Mazda CX-60 verkocht, en kampt hij met de Mazda CX-5 voor de eerste plaats in onze verkoopstabellen.
Mazda Belux pakte recent uit met een origineel concept om extra aandacht voor de All-new Mazda CX-60 2.5 PHEV te creëren: de Mazda Taste Drives. Met de Mazda CX-60 begeven we ons voor het eerst in het segment en het cliënteel van de Europese Premium-merken. Het is dan ook noodzakelijk dat de events en communicatie ter ondersteuning van de lancering van de auto, hetzelfde Premium-gevoel uitstralen.

Vandaar de keuze voor topgastronomie in een exclusief kader.

In een pop-up restaurant op een geheime locatie bezorgde sterrenchef Syrco Bakker van Pure C (**), het toprestaurant in Cadzand, 20 gelukkige koppels (die via een wedstrijd gekozen werden) een gastronomische ervaring.

 

De koppels moesten raden waar het restaurant zich zou bevinden en wie er het dichtstbij was, die werd verwacht bij Mazda Belux in Willebroek, waar ze met behulp van het navigatiesysteem in een Mazda CX-60 naar de geheime locatie reden.

 

Het is geen geheim dat chef Syrco Bakker een grote fan is van Japan: “Japan bezoeken staat heel hoog op mijn verlanglijstje en het is een feit dat de Japanse keuken, producten en tradities een steeds belangrijker rol gaan spelen in de Westerse keukens. Ik laat mij inspireren door technieken en smaken en door de eenvoud en puurheid. Eenvoud in de zin van “less is more” of hoe “minder” ook wel krachtig kan zijn.”

 

Wat evenzeer op het design van onze Mazda CX-60, die ontstaat in de handen van onze kleimodelleerders (Takumi), van toepassing is.

 

Ondertussen is de gloednieuwe Mazda CX-60 (die nog maar twee weken in de showrooms staat) goed op weg om onze bestseller te worden. Met nagenoeg 1.100 verkochte exemplaren in België en Luxemburg (zelfs voor de kopers de auto in het echt konden zien) steekt hij stilaan onze immens populaire CX-5 naar de kroon. De CX-60 met 2.5 benzinemotor en plug-in hybride-technologie (met een vermogen van 327 pk en een uitstoot van 33 g CO² volgens de gemengde WLTP-cyclus* doet het ook bijzonder goed in de Fleet-markt. Belangrijk om weten is ook dat men tot het einde van het jaar kan genieten van 100 % volledige fiscale aftrekbaarheid.

 

 

 

 

* Mazda CX-60 e-Skyactiv PHEV: brandstofverbruik van 1,5 l/100 km, CO2-emissies van 33 g/km (gemengde WLTP-cyclus).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait