The MINI Tour, de grootste MINI rally ooit in België, keert terug voor een tweede editie op zondag 30 oktober in het hoofdkantoor van MINI Belux in Bornem.

The MINI Tour is back! De grootste MINI rally van België is terug voor een tweede editie. Nadat in 2021 met succes het startschot werd gegeven met maar liefst 775 MINI’s, zet MINI dit jaar haar deuren open in het hoofdkantoor van MINI Belux in Bornem. Het evenement belooft opnieuw vol verrassingen te zitten voor alle MINI- fans en liefhebbers.

//

Tijdens het evenement worden deelnemers verwelkomd in een heuse MINI Village waar ze kunnen deelnemen aan allerlei activiteiten voor jong en oud. Ter plaatse kunnen de fans met hun eigen MINI deelnemen aan een routing. Dankzij een uniek roadbook worden chauffeurs en passagiers langs de mooiste plekjes van de omgeving geleid. En dat is niet alles! Naast de rally krijgen de fans ook de kans om de 100% elektrische MINI te ontdekken op het dynamische MINI go-kart parcours of onder professionele begeleiding op de openbare weg. MINI viert dit jaar ook de 20ste verjaardag van submerk John Cooper Works. Dus ook de fans van de meest sportieve MINI’s zullen aan hun trekken komen. Verder zullen de heerlijke foodtrucks, de nieuwste lifestyleaccessoires in de MINI Shop- en springplezier voor de kleinsten zorgen voor een dag vol MINI-fun.

Zin om deel te nemen aan The MINI Tour?

Registratie is verplicht, maar gratis. Lang wachten is geen optie, want de plaatsen zijn beperkt. Meer informatie en registratie via https://www.mini.be/nl_BE/home/news/the-mini-tour-2022.html

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait