AUTOSALON VAN PARIJS 2022: DS AUTOMOBILES ELEKTRIFICEERT PARIJS EN PRESENTEERT DE FRANSE KUNST VAN HET REIZEN

  • DS Automobiles maakt indruk op de Autosalon van Parijs (Mondial de l’Auto) met verschillende wereldprimeurs en een opmerkelijk jong en 100% geëlektrificeerd gamma.
  • DS Automobiles toont erkende expertise op het gebied van elektrificatie en verfijning met de nieuwe DS 3 (wereldprimeur), DS 4, de nieuwe DS 7 en de DS 9 OPÉRA PREMIÈRE (wereldprimeur).
  • Geïntroduceerd via een stand die bedoeld is om de DS Automobiles-ervaring te delen, geeft de site een prominente plaats aan elektrificatie en de Franse kunst van reizen.
  • Speciaal evenement: de DS Boutique biedt originele schetsen, met de hand getekend tijdens de ontwikkeling van zijn auto’s. Dit unieke proces wordt aangevuld met een demonstratie van de expertise van DS Automobiles met zijn meesterstoffeerders.

 

The French Art of Travel: een stand als deze, omringd door gordijnen, die contrasterende materialen en kleuren combineert met de helderheid van hout en zwarte panelen voor scheidingswanden, met een sfeer geparfumeerd met DS-geur en exclusieve sfeervolle muziek uit de FOCAL-luidsprekers en afspeellijst, evenals een speciaal gecreëerd omgevingslicht om het E-TENSE-assortiment te onthullen, de stand van DS Automobiles nodigt het publiek uit om de wereld van het merk meeslepend te ervaren door uitzonderlijke ontwerpen en een uniek begrip van Franse expertise te ontdekken.

De nieuwe DS 3 werd al onthuld tijdens de Paris Fashion Week en maakt zijn eerste publieke verschijning tijdens de Autosalon van Parijs 2022. Op zijn stand onthult DS Automobiles andere nieuwe dingen: DS 9 E-TENSE OPÉRA PREMIÈRE, een ongeëvenaarde ouverture, aangeboden als een Limited Edition om de allerbeste Franse auto-expertise en een uitgebreid emissievrij bereik te tonen, DS 4, met een nieuwe zeer premium specificatie en ook een uitgebreid nuluitstootbereik, en nieuwe DS 7, deze zomer geïntroduceerd.

Concurrentie zorgt voor innovatie: samen met deze nieuwe reeks zijn ook de DS E-TENSE PERFORMANCE high-performance, high-tech laboratorium en de DS E-TENSE FE21 Formula E single seater aanwezig.

De stand van DS Automobiles bevindt zich in hal 4 van het Parc des Expositions aan de Porte de Versailles. De Autosalon van Parijs 2022 loopt van 17 tot en met 23 oktober in Parijs.

NIEUWE DS 3: WERELDPRIMEUR

De nieuwe DS 3, onthuld tijdens de Paris Fashion Week, maakt zijn eerste publieke verschijning op de Autosalon van Parijs.

De nieuwe DS 3 is de combinatie van karakteristieke expertise en avant-gardistische inspiratie en is de opvolger van de DS 3 CROSSBACK, met nieuw design en nieuwe technologie.

De 100% elektrische versie, de nieuwe DS 3 E-TENSE, heeft een nieuwe aandrijflijn van 115 kW (156 pk) en een nieuwe batterij van 54 kWh waarmee hij een bereik van maximaal 402 km kan bereiken op de gecombineerde WLTP-cyclus en meer dan 500 km in het stadsverkeer.

De nieuwe DS 3 toont zijn durf met een unieke vorm. Het ontwerp vormt een balans tussen lijnen en schalen. De meest voor de hand liggende ontwikkelingen hebben betrekking op het front. Ze geven een nieuwe dynamiek en een gevoel van stevigheid met behoud van het toppunt van elegantie.

De designtaal van de rest van het DS Automobiles-assortiment wordt toegepast met een opnieuw ontworpen grille, breder en verbeterd met glanzend zwarte of verchroomde diamantpunten, afhankelijk van het model. De identificerende DS WINGS zijn aangepast om subtiel de grille en koplampen te verbinden.

De nieuwe LED-koplampen – standaard in het hele assortiment – introduceren een dynamischer ontwerp en geven de nieuwe DS 3 een scherpere uitstraling met drie functiemodules die worden benadrukt met satijnchroom. DS MATRIX LED VISION, met intelligente besturing en automatisch grootlicht voor maximaal comfort en veiligheid, wordt ook als optie aangeboden. De nieuwe dagrijverlichting is voorzien van twee LED-lijnen die verticaal aan weerszijden van de voorkant zijn gerangschikt voor een onderscheidende en verbredende handtekening, in overeenstemming met de nieuwste designtaal van DS Automobiles.

De nieuwe DS 3 is ook zowel stilistisch als technisch geëvolueerd. De nieuwe spoiler en grille zijn volledig opnieuw ontworpen om de aerodynamische prestaties van de auto te optimaliseren. De aerofoils die het onderste luchtinlaatrooster omlijsten, demonstreren deze nieuwe efficiëntie.

De aandacht voor detail wordt ook overgebracht op de afwerking van de badges op de grille en de motorkap met de toevoeging van een Clous de Paris reliëfinzet en een verscheidenheid aan kleuren, afhankelijk van het model.

Het profiel behoudt zijn onderscheidende kenmerken en balanceert tussen gedurfd design en technische expertise met de kenmerkende DS 3 haaienvin, vlakke deurgrepen en onzichtbare buitenruitafdichtingen.

De achterzijde is verfijnd: de verlichting en de achterklep worden smaakvol benadrukt met een gelakte zwarte strip. Dit krijgt de “DS Automobiles” handtekening door middel van een unieke technologie, de letters in gepolijst roestvrij staal worden verdeeld en één voor één in de trim gezet.

De wielen introduceren een volledig nieuw ontwerp voor een verhoging van de efficiëntie. Verkrijgbaar in 17 en 18 inch, zijn ze verdeeld volgens verschillende thema’s en kleuren. In het 100% elektrische E-TENSE-model is de nieuwe DS 3 verkrijgbaar met nieuwe 18-inch TOULOUSE-wielen met “Tall &Narrow Class A +” -banden.

De rijpositie is veranderd met de invoering van een nieuw stuurwiel, het hergroeperen van bedieningselementen voor bestuurdershulpmiddelen en infotainmentknoppen en gecombineerd met schakelpaddles voor de automatische versnellingsbakken. Een nieuw 10,3-inch high-definition centraal scherm wordt nu standaard aangeboden, met het nieuwe DS IRIS SYSTEM infotainmentsysteem ingebouwd. Deze oplossing introduceert een volledig herziene interface die volledig kan worden gepersonaliseerd, reactief, gelikt en ondersteund door natuurlijke spraakherkenning.

De nieuwe DS 3 wordt exclusief gemaakt in Poissy in de regio Parijs, met elektrische of verbrandingsmotor (benzine of diesel) versies. Ook de motoren, de nieuwe elektromotor en de batterij met verhoogde capaciteit worden in Frankrijk allemaal in elkaar gezet.

Model tentoongesteld op de Autosalon van Parijs: Nieuwe DS 3 E-TENSE OPÉRA, Art Basalt Black OPÉRA interieur, Lakgrijs lakwerk / Zwart dak, 18-inch TOKYO wielen.

DS 4 : STEEDS VERFIJNDERE SPECIFICATIE EN UITGEBREIDER BEREIK

Voor de Autosalon van Parijs wordt DS 4 getoond met een reeks die op alle niveaus is geüpgraded, met name door het uiterlijk van de OPÉRA-specificatie, evenals het verbeteren van de specificatie van PERFORMANCE LINE-versies en met nieuwe uitrusting.

Opéra staat symbool voor de expertise van DS Automobiles en is uitgebreid met Criollo Brown Nappaleder stoelen met hoge dichtheid en horlogetrap design bekleding. De voorstoelen worden verwarmd, gemasseerd en gekoeld.

Dit model staat aan de top van het gamma met een aanzienlijke hoeveelheid standaarduitrusting: DS ACTIVE SCAN SUSPENSION gecontroleerde demping, schuifdak, elektrisch bedienbare achterklep met handsfree toegang, gelamineerde voor- en achterruiten, draadloos opladen en aluminium pedalen en voetsteun.

DS DRIVE ASSIST 2.0 is optioneel met de implementatie van nieuwe functies zoals semi-automatisch wisselen van rijstrook, waardoor rijstroken automatisch en veilig kunnen worden gewijzigd tussen 70 en 180 km/u met een eenvoudige druk op de indicator en aanbevolen snelheidsaanpassing. De detectie van de wijzers op het stuurwiel wordt verder verbeterd met een kabel die in het hele wiel is ingebed voor een betere bruikbaarheid.

PERFORMANCE LINE en PERFORMANCE LINE + versies bevestigen hun karakter: de DS Automobiles, DS 4 en E-TENSE badges op de grille en achterklep zijn nu zwart. De onderste deurbekleding wordt Textured Black.

Plug-in hybride DS 4 E-TENSE 225 heeft nu een emissievrije actieradius die met 13% is verbeterd om 62 kilometer in elektrische modus (WLTP gecombineerde cyclus) en tot 62 km (WLTP EAER City) te beheren. Deze stijging komt door een verbeterde softwarebesturing van de 12,4 kWh-batterij.

Model tentoongesteld op de Autosalon van Parijs: DS 4 E-TENSE 225 OPÉRA, Criollo Brown OPÉRA interieur, Crystal Pearl lak / Zwart dak

NIEUW DS 7: VERFIJNING IS EEN REIS

De nieuwe DS 7 wordt gekenmerkt door ongeëvenaard comfort en geëlektrificeerde krachtbronnen met maximaal 360 pk en combineert technische expertise met elegantie.

Het karakter van de nieuwe DS 7 komt voort uit belangrijke veranderingen voor en achter. De nieuwe DS 7 is nog steeds elegant en introduceert meer dynamiek met scherpere, meer structurele lijnen.

Het volledig nieuwe front valt op met scherpere lijnen die de balans van elke functie ontwikkelen. Specifieke werkzaamheden werden uitgevoerd dankzij de nauwe banden tussen het DS DESIGN STUDIO PARIS-team en ons productieteam in de fabriek in Mulhouse (Frankrijk) en behaalde uitzonderlijke resultaten op het gebied van kwaliteit en degelijkheid.

De lichtsignatuur ontwikkelt zich voor een nog expressievere uitstraling. De combinatie van nieuwe slankere DS PIXEL LED VISION 3.0-koplampen en de DS LIGHT VEIL-dagrijverlichting is naadloos en op een high fashion manier tot stand gebracht.

DS LIGHT VEIL is een wereldprimeur. De dagrijverlichting is geïnspireerd op werkzaamheden aan de DS X E-TENSE en DS AERO SPORT LOUNGE. Het licht lijkt door de carrosseriekleur te reizen. DS LIGHT VEIL bestaat uit een dagrijverlichting en vier verticale lichtgevende delen bestaande uit 33 LED’s. Deze innovatie komt voort uit het productieproces: het laser geëtste polycarbonaatoppervlak is alleen aan de binnenkant geschilderd om het een look te geven die afwisselt tussen licht en delen die lichaamskleurig zijn. Het creëert een effect van diepte en helderheid als een sieraad. DS LIGHT VEIL licht op en gaat uit wanneer de auto is vergrendeld en ontgrendeld.

DS PIXEL LED VISION 3.0 introduceert een nieuwe technologie die een extra dimensie aan het model toevoegt. De PIXEL-modules van de nieuwe DS 7 onderscheiden zich door het beheer van de lichtopbrengst te optimaliseren, met behoud van 3 identificerende modules die op het hele assortiment voorkomen. De PIXEL-functie biedt het voordeel van optimale verlichting. De lichtstroom is krachtiger, regelmatiger met een bereik dat is toegenomen tot 380 meter (grootlicht). Met minder dan 50 km/u is de breedte van de balk nu 65 meter. Aan de binnenrand: twee gedompelde koplamp/zijlichtmodules lichten samen op. Aan de buitenrand is de PIXEL-hoofdbundelmodule voorzien van 84 LED’s in drie rijen. Verlichting in bochten wordt geregeld door de intensiteit van de externe LED’s van de PIXEL-module, afhankelijk van de hoek van de besturing.

De DS WINGS zijn opnieuw ontworpen met een reeks kleuren, afhankelijk van het model. De grille is breder en versterkt met subtiele diamantpuntaccenten en is afgewerkt met een volledig opnieuw ontworpen valance.

De slankere schaalachtige LED-achterlichten met een vortexeffect zijn ook opnieuw ontworpen met een donkere metallic afwerking. Ze benadrukken de unieke expressie van de nieuwe DS 7. De kofferklep is herwerkt met scherpere lijnen, terwijl de naam “DS AUTOMOBILES” nu de visueel bredere achterkant van de Nieuwe DS 7 aftekent.

De raamomlijstingen en dakdragers worden aangeboden met een Gloss Black-variant die de dynamiek van het silhouet benadrukt.

Het infotainmentsysteem is een van de grootste veranderingen voor de nieuwe DS 7 met de toevoeging van DS IRIS SYSTEM. Deze oplossing introduceert een volledig herwerkte interface, die volledig configureerbaar, reactief en naadloos is en wordt ondersteund door natuurlijke spraakherkenning.

De nieuwe DS 7 introduceert ook technologie voor meer comfort en gemoedsrust, zoals DS ACTIVE SCAN SUSPENSION en DS NIGHT VISION.

DS ACTIVE SCAN SUSPENSION is een cameragestuurd dempingssysteem dat volledig uniek is in zijn klasse. Het past elk wiel onafhankelijk aan op basis van onvolkomenheden in de rijbaan. DS ACTIVE SCAN SUSPENSION is standaard bij alle E-TENSE aandrijflijnen.

Met DS NIGHT VISION veegt een infraroodcamera de rijbaan en de randen ervan om fietsers, voetgangers en dieren op afstanden tot 100 meter te detecteren. De bestuurder ontvangt de informatie op het nieuwe digitale instrumentendisplay met hoge resolutie, versterkt door een speciale waarschuwing in geval van gevaar.

De nieuwe DS 7 is uitgerust met DS DRIVE ASSIST, adaptieve cruise control die het stoppen en herstarten kan initiëren zonder dat de bestuurder ingrijpt en een hulpmiddel waarmee de bestuurder de auto kan houden waar hij is of waar hij hem op de rijstrook positioneert.

Tweevoudig Formule E-kampioen, E-TENSE-technologie vormt het grootste deel van de nieuwe DS 7-reeks met versies met 225 pk en tweewielaandrijving plus 300 en 360 pk, beide met vierwielaandrijving.

In zijn 360 pk sterke gedaante wordt de Grand Touring-geest ondersteund door speciale ontwikkelingen van DS PERFORMANCE. Het chassis is 15 mm verlaagd, de spoorbreedte is breder (+24 mm vooraan, +10 mm achteraan) en de voorremmen gaan met DS PERFORMANCE-badged vierzuiger remklauwen tot 380 millimeter in diameter.

De nieuwe DS 7 E-TENSE 4×4 360 onderscheidt zich door zijn toonaangevende prestaties met een 200 pk benzinemotor en elektromotoren op de voor- en achteras met 110 en 113 pk (vierwielaandrijving) met een gewicht van 1.885 kg voor een benchmark vermogen-gewichtsverhouding in het plug-in hybridesegment.

In combinatie met een batterij van 14,2 kWh maken de elektromotoren emissievrij rijden bij acceleratie of vierwielaandrijving mogelijk tot 62 km (WLTP EAER City) en 57 km (WLTP AER gecombineerd) met de mogelijkheid om in 100% elektrische modus te rijden tot 140 km/u. Nieuwe DS 7 E-TENSE 4×4 360 is gehomologeerd voor slechts 40 g/km CO2 en brandstofverbruik van 1,8 liter / 100 km

De nieuwe DS 7 E-TENSE 4×4 360 is uitgerust met Michelin Pilot Sport 4S 245/35 R21-banden en gaat in 5,6 seconden van 0 naar 100 km/u met een start-stop van 1.000 meter in 25,4 seconden.

Model tentoongesteld op de Autosalon van Parijs: Nieuw DS 7 E-TENSE 4×4 360 LA PREMIÈRE, Pearl Grey OPÉRA interieur, Lakgrijs lakwerk.

DS 9 OPÉRA PREMIÈRE: EEN ONGEËVENAARDE OUVERTURE

DS 9 OPÉRA PREMIÈRE toont ongelooflijke Franse luxe-expertise met een exclusief nieuw interieur ontworpen en gestoffeerd door de vrouwen en mannen van het Colours and Materials-team en de meesterstoffeerders van DS Automobiles, gevestigd in de regio Parijs.

Het interieur van de DS 9 OPÉRA PREMIÈRE, de belichaming van een uitstekende verfijning, is versierd met prachtig parelgrijs nappaleder over al het dashboard en de deurpanelen, afgewisseld met subtiele Pearl-stiksels. De stoelen in de iconische horlogetrapbekleding zijn bekleed met een licht Pearl Grey Nappa Leather in overeenstemming met de bekleding.

Rond het schuifdak en aan de binnenkant van alle deurstijlen zorgt de Pebble Grey Alcantara® hemelbekleding voor een zachte en rustige sfeer, waar kleuren elegant op elkaar zijn afgestemd.

Van de vier aangeboden kleuren, naast Perla Nera Black, Platinum Grey en Crystal Pearl, maakt de kleur Whisper zijn debuut op DS 9. Tegelijkertijd verfijnd en betoverend, weerspiegelt dit donkere alternatief subtiele hints van violet voor een onderscheidende mantel. Deze gedurfde, ongewone kleur absorbeert en speelt met licht om het slanke silhouet van de DS 9 tot leven te brengen en te verbeteren.

De DS 9 E-TENSE 4×4 360 OPÉRA PREMIÈRE, die in Frankrijk is omgebouwd door het DS PERFORMANCE-team, vertegenwoordigt de ultieme DS Automobiles-technologie. Met een PureTech 200 benzinemotor en twee elektromotoren met 81 kW (110 pk) vooraan en 83 kW (113 pk) achterin en speciale instellingen heeft de DS 9 E-TENSE 4×4 360 OPÉRA PREMIÈRE eersteklas prestaties (0-100 km/u in 5,6 seconden, 1.000 meter start-stop in 25,0 seconden) met CO2 emissies beperkt tot 35 g/km. In combinatie met een batterij van 15,6 kWh maken de elektromotoren emissievrij rijden mogelijk tot 65 km (WLTP EAER City) en 62 km (WLTP AER gecombineerd) met de mogelijkheid om in 100% elektrische modus te rijden bij maximaal 140 km/u.

Voor een groter bereik toont de DS 9 E-TENSE 250 OPÉRA PREMIÈRE een PureTech 200-benzinemotor en een 81 kW (110 pk) elektromotor gekoppeld aan een batterij van 15,6 kWh. Het emissievrije bereik is nu tot 75 kilometer op de gecombineerde WLTP-cyclus en 85 kilometer op de WLTP-stadscyclus. Co2 de uitstoot bedraagt 23 g/km bij een gecombineerd brandstofverbruik van 1,0 liter / 100 km.

Naast de reeds standaarduitrusting op de DS 9 RIVOLI +, waaronder DS ACTIVE SCAN SUSPENSION controlled demping, DS DRIVE ASSIST level 2 semi-autonoom rijden en DS ACTIVE LED VISION draaikoplampen, wordt DS 9 OPÉRA PREMIÈRE aangevuld met andere standaardtechnologie zoals DS NIGHT VISION, het Extended Safety Pack, DS PARK PILOT, een elektrisch schuifdak met aangedreven winddeflector, het FOCAL Electra® geluidssysteem, het DS Lounge Seats Pack en alarm met deadlocking en elektrische kinderveilige deuren.

Model tentoongesteld op de Autosalon van Parijs: DS 9 E-TENSE 4×4 360 OPÉRA PREMIÈRE, Pearl Grey OPÉRA interieur, Whisper lakwerk.

 

© Laurent Nivalle

DS E-TENSE PERFORMANCE: HOOGWAARDIG LABORATORIUM

De DS E-TENSE PERFORMANCE is ontworpen als een zeer high-performance laboratorium en is ontworpen door DS PERFORMANCE na het winnen van twee rijders- en teamstitels in het Formule E-kampioenschap.

Tijdens de eerste testronde heeft de DS E-TENSE PERFORMANCE al meer dan 3.000 kilometer afgelegd en een 0 tot 100 km/u-tijd van 2,0 seconden neergezet! Na deelname aan de 6Þ Chantilly Arts &Elégance Richard Mille, DS E-TENSE PERFORMANCE ontving de innovatieprijs en prees zijn hightech- en ontwerpbenaderingen.

De aandrijflijn bestaat uit twee elektromotoren met een gecombineerd vermogen van 600 kW (250 kW voor en 350 kW achter) wat overeenkomt met 815 pk en een koppel van 8.000 Nm aan de wielen. Rechtstreeks overgenomen uit de DS PERFORMANCE-ontwikkelingen voor de Formule E, laten deze twee elektromotoren uitzonderlijke rendementen zien.

De batterij is een van de fundamentele onderdelen van het zeer krachtige DS E-TENSE PERFORMANCE laboratorium. Hij is compact en ondergebracht in een koolstof-aluminium composiet envelop ontworpen door DS PERFORMANCE en bevindt zich in een centrale achterste positie. Het verbergt een innovatieve chemie en een meeslepend koelsysteem voor cellen, in strijd met de huidige technologie. Deze batterij maakt fasen van acceleratie en regeneratie tot 600 kW mogelijk en maakt het mogelijk om nieuwe wegen te verkennen voor toekomstige generaties productievoertuigen.

De voorkant onthult een nieuw oppervlak voor expressie in plaats van de grille. Deze behandeling combineert het logo van DS Automobiles met een driedimensionaal effect – zo’n etalage – met een speciale welkomstsequentie. Aan weerszijden combineren nieuwe dagrijverlichting technologie en design met ongekende dunheid om een breed overspannend kenmerkend licht te geven. In totaal bestaan deze uit 800 LED’s. Twee camera’s in plaats van koplampen completeren de visuele identiteit van de DS E-TENSE PERFORMANCE, terwijl nuttige gegevens door dit rollende laboratorium kunnen worden verzameld.

Om bij de aerodynamische lijnen te passen, introduceert de carrosserie een kevereffect interferentiekleur. Afhankelijk van de buitenomstandigheden en de hoek van waaruit je ernaar kijkt, verandert de perceptie van de kleur en geeft een opvallend contrasterend effect met de glanzende zwarte oppervlakken die zich uitstrekken tot aan de motorkap. De 20-inch wielen introduceren een aerodynamisch profiel met unieke inzetstukken.

De cockpit is gericht op efficiëntie. Kuipstoelen en een Formule E-stuurwiel creëren een gevoel van hoge prestaties. Comfort en aandacht voor detail worden ook meegenomen in de speciale sierinzet in zwart leer.

DS E-TENSE FE21: EEN VERZAMELING GEN2-RECORDS

DS Automobiles, de eerste premiumfabrikant die zich vanaf 2015 aan de Formule E verbindt, volgt de ontwikkeling van de 100% elektrische serie.

De enige fabrikant die sinds de start van het kampioenschap aan elk Formule E-seizoen heeft deelgenomen, DS Automobiles heeft zijn stempel gedrukt op de vier seizoenen van de GEN2-eenzitter. Met een vermogen van 250 kW en een batterij van 52 kWh sleepte DS TECHEETAH twee teamstitels en twee rijderstitels binnen (Jean-Éric Vergne in 2019 en António Félix da Costa in 2020). Tijdens deze vier seizoenen behaalde het team uit de regio Parijs een record voor overwinningen (10), een record voor polepositions (15) en een record voor podiumplaatsen (28) in 55 races, terwijl het elk jaar in de top drie van het teamklassement eindigde.

DS AUTOMOBILES OP DE AUTOSALON VAN PARIJS:

MAAK KENNIS MET DE DS MASTER UPHOLSTERERS

De DS master stoffeerders zijn dagelijks beschikbaar voor het publiek om hun expertise te delen waar de passie voor beweging en materiaal ten volle wordt getoond. Het is een manier om hun onvergelijkbare talent te zien dat te zien is in elk van de ontwerpen van het merk. In het DS Savoir-faire-gebied kan het publiek ook de lederen huiden bewonderen die de modellen van DS Automobiles sieren.

GENIET VAN DE SENSATIE VAN HET BIEDEN

Gepassioneerd door DS Automobiles of gewoon dankbaar voor de fijnere dingen van het leven, vinden bezoekers van de Autosalon van Parijs in de DS BOUTIQUE alle lifestyleproducten die door het merk zijn ontworpen en gemaakt om de DS-ervaring dagelijks voort te zetten.

De DS Boutique biedt een breed scala aan objecten die zijn gebouwd rond de belangrijkste kwaliteiten van het merk: Franse luxe expertise en verfijning. Bezoekers kunnen zichzelf verwennen door te bieden op of zichzelf te trakteren op een iconisch souvenir van het merk DS Automobiles, zoals de 48-uurs reistas of schaalmodellen.

Onder de uitzonderlijke items die DS Automobiles tijdens deze Autosalon van Parijs 2022 aanbiedt, toont de DS Boutique originele schetsen die met de hand zijn getekend door de ontwerpers van DS DESIGN STUDIO PARIS tijdens de ontwikkeling van de modellen van het merk. Dit deel van de geschiedenis van DS Automobiles wordt voor het eerst aan het publiek aangeboden.

 

DS.AUTOMOBILES

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait