YPRES HISTORIC RALLY 25-26 november 2022

De inschrijvingen zijn geopend

Tijdens het laatste weekend van november staat Ieper in het teken van de historische autosport. Naast de Ypres Historic Regularity, die van vrijdag tot zondag wordt verreden, organiseert Club Superstage ook de Bernard Degroote Ypres Historic Rally, een snelheidsrally op een onuitgegeven parcours.

De Bernard Degroote Ypres Historic Rally opent op vrijdagavond 25 november met een ceremoniële start in Ieper en een openingsproef van 8,17 km in Boezinge, verreden in het donker. Na het voorsmaakje in het donker, volgen op zaterdag nog 8 klassementsproeven, te beginnen met een langere versie van de proef in Boezinge (11,54 km). Verder zijn er proeven in Heuvelland (7,77 km) en Zonnebeke (9,24 km).

De inschrijvingen voor de Bernard Degroote Ypres Historic Rally zijn al geopend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait