De nieuwe Porsche 718 Style Edition modellen

Frisse kleuren en harmonieuze contrastpakketten kenmerken de nieuwe Porsche 718 Boxster Style Edition en 718 Cayman Style Edition sportwagens. Beide modellen met middenmotor hebben altijd gestaan voor de perfecte combinatie van rijplezier en dagelijkse bruikbaarheid. Met de Style Edition presenteert Porsche nu een exclusieve variant voor klanten die bijzonder veel belang hechten aan een opvallend design voor hun voertuig. Dit komt vooral tot uiting in de keuze van de exterieurkleur Ruby Star Neo, die een moderne interpretatie geeft van de Ruby Star van de legendarische Porsche 911 Carrera RS van de 964-generatie.

Exclusieve details onderscheiden
de modellen Zelfs als Porsche-klanten hun Style Edition-modellen in een andere kleur dan Ruby Star Neo laten schilderen, zijn de nieuwe varianten duidelijk te onderscheiden. Zo rijden ze op 20-inch 718 Spyder-wielen in hoogglans zwart en zijn hun wielnaafdeksels voorzien van gekleurde Porsche-logo’s. De Style Edition is ook herkenbaar aan zijn zwarte sportpijpen en “Porsche” belettering in hoogglans zilver achterin. Op de 718 Boxster Style Edition wordt “Boxster” belettering in reliëf boven de zijruiten toegevoegd aan de softtop als een exclusief label. Klanten kunnen zonder extra kosten kiezen tussen twee contrastpakketten van de 718 Style Edition: een in het zwart, de andere in het wit. Beide bevatten decoratieve strepen op de bagageruimteklep aan de voorkant en “Porsche” decoratieve letters aan de zijkant, evenals zwart-witte hoogglans lakafwerkingen voor respectievelijk de wielen en modelaanduidingen aan de achterkant. Binnenin zijn de Style Edition-modellen voorzien van een lederen pakket in zwart inclusief contrasterende stiksels in krijt, verlichte dorpelpanelen in roestvrij staal en het Porsche-embleem op de hoofdsteunen.

Uitgebreide standaarduitrusting draagt bij aan de aantrekkingskracht
718 Boxster en Cayman Style Edition zijn uitzonderlijk goed uitgerust: BiXenon hoofdkoplampen met LED-dagrijverlichting, ParkAssist voor en achter inclusief achteruitrijcamera, Apple® CarPlay, cruise control, automatisch dimmende buiten- en binnenspiegels inclusief regensensor, verwarmd glad lederen multifunctioneel stuurwiel, verwarmde stoelen, automatische klimaatregeling met twee zones, vloermatten met contrasterende stiksels in krijt en lederen pakket in zwart met contrasterende stiksels in krijt zijn allemaal standaard aan boord. Beide modellen kunnen ook verder worden geüpgraded met een breed scala aan opties.

Handgeschakelde zesversnellingsbak is standaard
Qua aandrijflijn en chassis verschillen de Style Edition-modellen niet van elkaar. Beide zijn gebaseerd op de instapversies van de 718 Boxster en 718 Cayman met de 220 kW (300 pk) tweeliter boxermotor achter de stoelen. De viercilinder met turbocompressor genereert 380 Newtonmeter koppel en brengt de Style Edition-modellen, die standaard handmatig door zes versnellingen worden geschakeld, in 5,1 seconden van nul naar 100 km/u (met optionele zeventraps PDK: 4,7 seconden). Ongeacht de gekozen transmissie halen beide een topsnelheid van 275 km/u.De

Porsche 718 Boxster Style Edition en Porsche 718 Cayman Style Edition zijn nu te bestellen vanaf een prijs van € 68.510 (Boxster) en € 66.487 (Cayman) inclusief BTW.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait