The 100 Miles of Ypres 2022 – Zaterdag 17 december

We zijn terug, de voorbije maanden zijn we bezig geweest met de basis voor Prewar Days. Prewar Days is de oldimerbeurs gewijd aan vooroorlogse voertuigen en alles wat zich in die industrie afspeelt. Nu dit in steen gebeiteld staat om door te gaan op 9, 10 en 11 december in Kortrijk Xpo, kunnen we The 100 Miles terug uit winterslaap halen.

En wat voor een winterslaap is het geweest, sinds we begin 2020 de organisatie in handen namen, zijn we niet één keer in staat geweest om de rally te laten starten! Aangezien Ieper de voorbije 2 pogingen met veel enthousiasme als startplaats is onthaald, zijn we niet van plan om de locatie deze keer te wijzigen.

Omdat een The 100 Miles rally geassocieerd wordt met winter en nacht, nodigen we jullie uit op 17 december in Ieper om hier om 20:30 van start te gaan. Verwacht u aan de hand van een kaart, of een goed beschreven tulip roadbook, door de vlakste, en meest heuvelachtige delen van de Vlaamse velden, uw weg te vinden of te laten leiden. Hieraan beginnen we natuurlijk niet zonder ons op een hartverwarmend diner te trakteren. Onderweg ontmoeten we u graag voor een sportieve uitdaging en natuurlijk een tijdige versnapering.

Als dit u meteen overtuigt, aarzel dan niet en schrijf u nu in! Om de beste kwaliteit te garanderen beperken wij de rally tot 50 deelnemers, dus laat u niet overvallen!

Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! We kijken er alvast naar uit om u in Ieper te mogen verwelkomen!

Website The 100 Miles: https://www.the100miles.com/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait