CLOSE ENCOUNTERS 11. Jan Wintein

BOND IN MOTION.

Film- en autoliefhebbers kunnen nu al uitkijken naar de komst van de Bond in motion tentoonstelling die plaatsvindt in Brussels Expo van 9 december 2022 tot 14 mei 2023. Na het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten is het nu de beurt aan Europa om dit totaalevent te beleven. Die expositie past in het kader van de viering van 60 jaar James Bond-films en biedt een overzicht van zowat 50 auto’s die op het witte scherm te bewonderen waren. De ‘firmawagens’ van de Britse inlichtingendienst MI6 worden meestal heel snel afgeschreven ondanks de smeekbede van Q (Please James, try to bring it back in one piece this time…) aan geheim agent OO7. Niet alleen de auto’s zelf maar ook gadgets, maquettes en andere film props krijgen een plaatsje in deze overzichtstentoonstelling.  Om helemaal in de sfeer te blijven, kunnen de bezoekers ook terecht in de restaurant-bar voor een portie fish and chips of een vodka-martini, uiteraard shaken not stirred
In de souvenirshop kan je terecht voor een waaier aan Bond-memorabilia en tijdens de duur van de expositie worden ook de meest populaire Bond-films geprojecteerd in Kinepolis.
Misschien mag het dan wel waar zijn dat Tomorrow never dies en dat You only live twice, maar laat de kans om al dat moois For your eyes only te zien zeker niet voorbijgaan !
From Brussels with love !

© tekst en foto’s Jan Wintein

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *