FIAT op de Brussels Motor Show 2023

Een vereenvoudigd gamma : bestellen in drie stappen

FIAT vereenvoudigt zijn gamma om alle modellen te configureren: Model, Kleur en Packs. Voor het eerst biedt het merk de klant de mogelijkheid om een nieuwe auto in slechts drie eenvoudige stappen te configureren, en dit zowel online als bij de dealers.

Klanten selecteren eenvoudig de kenmerken van het voertuig door het model, de kleur en de packs te kiezen. Er zijn drie nieuwe packs beschikbaar: Style, Tech en Comfort. Ze zijn ontworpen om de uitrustingen te vereenvoudigen en kunnen met elkaar worden gecombineerd. Bovendien is een premium versie beschikbaar op alle modellen. Het omvat alle inhoud van de drie pakketten en voegt extra functies toe.

 

500X Hybrid en Tipo Hybrid : eenvoudig en efficiënt

Met hun nieuwe 48-volt hybride motor maken de 500X en de Tipo gebruik van een eenvoudige technologie die geen belemmering vormt voor het gebruik ervan, zodat het rijden volledig vergelijkbaar is met dat van een “normale” auto met conventionele motor. Het geheim zit hem in de synergie tussen de 4-cilinder turbobenzinemotor en de 48-volt elektromotor. Deze laatste ondersteunt de verbrandingsmotor voor stil starten en optimaal rendement. Het systeem kan de benzinemotor, die tot 47% van de tijd stationair kan draaien (62% in de stad), volledig uitschakelen. Het resultaat is een lager brandstofverbruik en het is zelfs mogelijk om voor bepaalde bewegingen, zoals in de file of bij het parkeren, alleen elektrische energie te gebruiken.

RED : het hele FIAT-gamma voor een wereldwijd engagement

FIAT zet zich in voor duurzaamheid door zijn sociaal engagement om bij te dragen aan een betere toekomst via zijn partnerschap met RED, een organisatie die al 15 jaar wereldwijd pandemieën bestrijdt. Dit partnerschap wordt weerspiegeld in het RED-gamma, dat de Tipo, Panda en 500-familie omvat. De RED-modellen van FIAT, herkenbaar aan hun specifieke logo’s en kleuren, maken gebruik van duurzame materialen, zoals zetels gemaakt van 100% gerecycled polyester, waarvan 10% afkomstig is van plastic afval uit de zee.

Nieuwe 500e : Berline, Cabrio en « 3+1 »

De Nieuwe 500e biedt de keuze uit drie varianten met sterke karakters: Berline, Cabrio of de slimme ‘3+1′ met zijn antagonistische zijdeur voor een gemakkelijke toegang tot de achterzijde. Afhankelijk van de behoeften van de klant worden twee verschillende accu’s aangeboden, voor een bereik van 190 of 320 km. En in de stad, het favoriete speelterrein van de 500e, kan dit bereik worden vergroot tot 460 km. Met de nieuwe 500e, die tot in de puntjes intelligent is, kan met één voet worden geaccelereerd en geremd door het gaspedaal in te drukken of los te laten, terwijl de Sherpa-modus energie bespaart door de instellingen van de auto te optimaliseren. De 500e kan worden opgeladen met een hoog vermogen van 85 kW (grote batterij), genoeg om 50 km te herstellen in 5 minuten, en 80% van de lading in 35 minuten. Een efficiëntie die punten scoort, want het best verkochte Fiat-model op de Belgische markt in 2022 is niemand minder dan de nieuwe 500e! En het is ook nog eens de best verkochte elektrische auto in Europa!

www.Fiat.be

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait