Automobili Lamborghini wenst fijne feestdagen met een nieuwe video

“Geen doorsnee influencer”

Sant’Agata Bolognese, 23 december 2022 – Automobili Lamborghini wenst zijn sociale gemeenschap fijne feestdagen met een nieuwe video: een verhaal over hoe er geen toekomst is zonder het verleden en het belang van kleine gebaren. Een bejaarde kapper moet zijn historische kapperszaak sluiten wegens inactiviteit. Een jongeman, die als kind een trouwe klant was, om de lotgevallen van een voor hem dierbare plek te redden, probeert zichtbaarheid voor de winkel te genereren door zijn Lamborghini Huracán Tecnica te parkeren. Aangetrokken door de felle Verde Selvans-auto, beginnen veel jongeren en influencers foto’s en video’s te posten die zichzelf geoloceren voor de kapperszaak, waar ze, gedreven door de wens om hun uiterlijk te vernieuwen, in groten getale beginnen binnen te komen en daarmee weten te voorkomen dat de bejaarde kapper failliet gaat.

Een hedendaags verhaal dat ons eraan herinnert hoe het heden waarin we leven en de toekomst die we wensen niet mogelijk zou zijn zonder de mensen en keuzes uit het verleden.

De video van 2021 heeft ongeveer 4 miljoen views verzameld op het officiële Instagram-profiel en 2,6 miljoen views op YouTube. In 2022 bleef lamborghini’s community op de verschillende sociale mediakanalen groeien, bereikte 32,5 miljoen gebruikers en groeide sterker, met meer dan 57 miljoen totale interacties op Instagram, meer dan 21 miljoen weergaven op het YouTube-kanaal en 27,42 miljoen weergaven op TikTok.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *